Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os

Tilbud

-50%
PRE-SUMMER DEAL
Vi fejrer, at sommeren er lige rundt om hjørnet med fantastiske priser på en stor del af vores sortiment! Gælder for varer på lager og indtil onsdag d. 1/6.
-40%
GIFT DEALS
Foråret og sommeren byder på masser af festlige begivenheder. Her har vi samlet vores bedste gaveideer til både små og store lejligheder. Op til 40 % rabat på over 10.000 produkter! Gælder indtil 30/5.
-40%
Dæk bord til forår og sommer!
Dæk bordet til alle forårets og sommerens festligheder! Nu hvor vejret bliver varmere, har vi lyst til at tage festen med ud i naturen og dække bord på terrassen, altanen eller i haven. Op til 40 % rabat og gyldigt indtil 30/5.
-30%
It's all about the details!
Frem til d. 30/5 har vi gode priser på udvalgte indretningskategorier som f.eks. krukker, spejle, plakater, små opbevaringsmuligheder og meget mere. Benyt lejligheden til at shoppe design til alle rum i dit hjem fra populære mærker!
-20%
Op til 20 % rabat på Smeg
Opdatér hjemmet med store favoritter fra Smeg. Lige nu har vi optil 20 % rabat på frokostprodukter. Gælder til og med 30/5.
-30%
30 % rabat på tekstiler
Benyt lejligheden til at købe sommerens tekstiler hjem! Lige nu har vi op til 30 % rabat på udvalgte puder, plaider og tæpper. Gælder indtil 30/5.
-20%
Decotique & Department
Skandinavisk design fra Department & Decotique - nu op til 20 % rabat! Kampagnen gælder t.o.m 30/5.
-20%
Op til 20 % rabat på Villeroy & Boch
Villeroy & Boch har mere end 270 års erfaring med at fremstille lækre, bæredygtige produkter til dækning af bordet. Enkel elegance, klassiske mønstre og innovative forme. Gælder til og med 31/5.
-20%
20 % rabat på New Works
Op til 20 % rabat på salg af produkter fra New Works. Galleri til med 31/5.
Lamino lænestol + fodskammel
Eksklusivt tilbud på designklassikeren Lamino fra Swedese. Lige nu får du lænestol og fodskammel. Gælder udvalgte designs t.o.m. 30 maj.
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle varekategorier. Hos os finder du alt du har behov for til dig hjem, til rigtig gode priser.
Bæredygtige Mærkevarer
I kategorien Bæredygtige Mærkevarer har vi samlet indretning til dig som vil tage et aktivt og bevidst forbrugsvalg. Produkterne du finder her lever op til højere krav om bæredygtighed når du kommer til materialevalg, produktion og arbejdsforhold.
Outlet
I vores outlet finder du indretning, stort som småt - altid til rigtige gode priser.

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17
  • Lukket Torsdag d. 26. maj - Kristi Himmelfartsdag

Brands

Vis alle (444)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os