Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Inspiration
Juleshop
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Jul
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Følg os

Tilbud

-25%
Efterårsamok
Vi byder efteråret velkommen med nye tilbud hver uge i oktober! Først er der vores kategorier Service & Borddækning, Indretning og Køkken, hvor du kan få op til 25 % rabat på store dele af sortimentet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Tilbud på Flowerpot
Lige nu har vi op til 20% rabat på udvalgte belysning fra Danish &Tradition. Mærket har samarbejdet med flere kendte designere gennem årene, og det mest berømte produkt er måske Verner Pantons Flowerpot. Tilbuddet gælder i hele oktober.
HAY Dining 20% rabat
Benyt lejligheden til at opdatere dit køkken og din spisestue med spisemøbler fra det fantastiske HAY! I hele oktober måned har vi 20% rabat på stole og borde fra den danske favorit. Kampagnen omfatter HAY-klassikere som Loop, About a Chair og J77-stolen.
-15%
Klassikere fra Englesson
Indret hjemmet med smukke design fra Englesson - 15% rabat på udvalgte møbler.
Menu Winter Light
Lige nu har vi et tilbud på udvalgt belysning fra Danish Menu. Opdatér dit hjem med belysningsfavoritter som JWDA, Carrie og Hashira med 20 % rabat. Kampagnen løber indtil december.
Outlet
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle varekategorier. Hos os finder du alt du har behov for til dig hjem, til rigtig gode priser.

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

19/6 - lukket

  • Hverdage 8-16

Brands

Vis alle (432)

Følg os

© 2021 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os