Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages returret
Checkbox
Hurtig levering

Tilbud

-40%
Forgyld kaffetiden
Forhyld din kaffetiden med smukke krus i forskellige stilarter - nu med 40% rabat. Hos RoyalDesign finder du krus i både klassiske og moderne stilarter fra kendte mærker.
-20%
20 % rabat på Villeroy & Boch
Villeroy & Boch har mere end 270 års erfaring med at skabe smukke, bæredygtige produkter til borddæknigen. Enkel elegance, klassisk design og innovative former. Gælder indtil 20/2.
-20%
20 % rabat på Wik & Walsøe
Nu har vi 20 % rabat på hele sortimentet fra norske Wik & Walsøe. Opdater din service med kvalitetsporcelæn og glas med nordiske indslag. Gælder til og med 20/2.
-50%
Op til 50 % rabat på køkkenfavoritter!
De rigtige køkkenredskaber i dine skuffer gør dig måske ikke til en mesterkok, men det giver dig de rette forudsætninger for at blive en eminement kok! Lige nu kan du finde knivsæt, krydderikværne og andet køkkentilbehør til gode priser.
-30%
Opbevar med stil
Smart opbevaring i dit hjem gør det nemmere at organisere og holde styr på småting, bøger og tøj. Hvorfor ikke opdatere dit hjemmekontor med møbler og kontortilbehør? Lige nu har vi op til 30 % rabat på alle typer opbevaring. Gælder indtil 13/2.
-15%
15 % rabat på Swedese
15 % rabat på sofabordet Flower og stumtjeneren Tree fra Swedese. Gælder til og med 28/2.
-15%
Frisk dit hjem op med String
Lige nu har vi 15 % rabat på String Pocket. Gælder indtil den 6/2.
-20%
20 % rabat på Maze
Op til 20 % rabat på opbevaring og reoler fra Maze. Gælder indtil 5/2.
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle varekategorier. Hos os finder du alt du har behov for til dig hjem, til rigtig gode priser.
Bæredygtige Mærkevarer
I kategorien Bæredygtige Mærkevarer har vi samlet indretning til dig som vil tage et aktivt og bevidst forbrugsvalg. Produkterne du finder her lever op til højere krav om bæredygtighed når du kommer til materialevalg, produktion og arbejdsforhold.
Outlet
I vores outlet finder du indretning, stort som småt - altid til rigtige gode priser.

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration