Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages åbent køb
Checkbox
Hurtig levering

Tilbud

-40%
Lys hverdagen op
Indret med belysning i alle hjørner af dit hjem, fra hjemmekontoret til middagsbordet. Lige nu har vi kampagnepriser på designerlamper, der kan give dit hjem liv til efteråret. Oplev måder at gøre din hverdag mere lysere på! Gælder indtil den 5. oktober.
-40%
Gør dig klar til efterårshygge
Forgyld kaffenydelsen med smukke krus i forskellige stilarter - nu med op til 40 % rabat. Hos RoyalDesign finder du krus i både klassiske og moderne stilarter fra kendte mærker. Hvilken kop er din favorit?
-50%
Op til 50 % rabat på køkkenredskaber
De rigtige køkkenredskaber i dine skuffer gør dig måske ikke til en mesterkok, men det giver dig de rette forudsætninger for at blive en eminement kok! Lige nu kan du finde knivsæt, krydderikværne og andet køkkentilbehør til gode priser.
-20%
20 % rabat på Lind DNA
Bliv inspireret af Lind DNA's designprodukter med et bredt udvalg af farver, form og funktion. Du kan finde designprodukter med op til 20 % rabat, som helt sikkert vil tjene deres formål i dit hjem. Gælder indtil 2/10.
-30%
Den internationale kaffedag
Vi fejrer den internationale kaffedag med op til 30 % rabat på kaffemaskiner, kaffekværne, espressomaskiner og tilbehør. Gælder indtil 3/10.
-20%
Op til 20 % rabat på FermLIVING
Lys efterårsmørket op med lamper fra FermLIVING. Lige nu har vi op til 20 % rabat på udvalgte belysningsartikler. Gælder indtil 30/9.
-15%
Op til 15 % rabat på String
Op til 15 % rabat på hele udvalget af String® Pocket i eg, valnød, ask og sortbejdset ask. Gælder indtil 26/9.
-25%
25 % rabat på Mille Notti
Giv din seng et hyggeligt og dekorativt look med et sengetæppe fra Mille Notti. Lige nu med 25 % rabat. Gælder indtil den 9/10.
-70%
LAGERSALG!
Vi gør nu plads til efterårets nyheder med en stor lageroprydning! Benyt lejligheden til at finde design med op til 70 % rabat - og skynd dig, for produkterne er et begrænset parti og gælder, så længe lager haves.
Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle varekategorier. Hos os finder du alt du har behov for til dig hjem, til rigtig gode priser.
Bæredygtige Mærkevarer
I kategorien Bæredygtige Mærkevarer har vi samlet indretning til dig som vil tage et aktivt og bevidst forbrugsvalg. Produkterne du finder her lever op til højere krav om bæredygtighed når du kommer til materialevalg, produktion og arbejdsforhold.
Outlet
I vores outlet finder du indretning, stort som småt - altid til rigtige gode priser.

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Smykker & Accessories Udemiljø undefined Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration