Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Varemærker
Brands
Kampagner
Udendørssæson
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages returret
Hurtig levering

Tilbud

Alle tilbud
Her samler vi aktuelle tilbud fra alle varekategorier. Hos os finder du alt du har behov for til dig hjem, til rigtig gode priser.
Tid til at flytte ud!
Tid til at flytte ud på altaner, terrasser og haver og byder solens varme stråler velkommen. Oplev havemøbler, der forvandler din terrasse til din helt egen oase. Lys dagene op med komfortable og stilfulde havemøbler, og lys aftenerne op med stilfulde havelamper og lanterner, når solen går ned. Hos os finder du alt, hvad du har brug for til at slappe af og nyde sommeren med venner og familie.
-20%
20 % rabat på Villeroy & Boch
Villeroy & Boch har mere end 270 års erfaring med at skabe smukke, bæredygtige produkter til borddæknigen. Enkel elegance, klassisk design og innovative former.
-15%
15 % rabat på Fiam
Op til 15 % rabat på varer på lager fra Fiam. Gælder til og med 30/6.
-50%
DESIGN SALE
Gå ikke glip af den store sommerkampagne: DESIGN SALE. I løbet af sommermånederne finder du sprøde rabatter på kendte varemærker og kategorier.
-20%
Op til 20 % rabat på Royal Copenhagen
I en begrænset periode får du op til 20 % rabat på hele sortimentet fra Royal Copenhagen.
-40%
10-40 % rabat på Rörstrand
Med sin rige historie er Rörstrand et af Sveriges mest kendte mærker inden for porcelæn og service. Lige nu har vi 10-40 % rabat på kendte klassikere som Swedish Grace, Mon Amie og Ostindia Floris.
-15%
Op til 15 % rabat på Brafab
Lige nu har vi op til 15 % rabat på Brafab. Gælder indtil den 29/5.
Bæredygtige Mærkevarer
I kategorien Bæredygtige Mærkevarer har vi samlet indretning til dig som vil tage et aktivt og bevidst forbrugsvalg. Produkterne du finder her lever op til højere krav om bæredygtighed når du kommer til materialevalg, produktion og arbejdsforhold.
Outlet
I vores outlet finder du indretning, stort som småt - altid til rigtige gode priser.

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Varemærker Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Udendørssæson Varemærker Nyheder Outlet Inspiration