Om RoyalDesign

Om os

RoyalDesign.dk er Danmarks største webbutik med design og indretning til dit hjem og kontor. Du kan vælge imellem mere end 50 000 designprodukter på RoyalDesign.dk.

Royal Design Group blev oprettet i 1999 og vores forretnings idé er at sælge - Design til den rigtige pris! Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.

Sikker shopping og fri fragt

Dit køb er sikkert, uanset om du bestiller via telefon eller online. Hvis din ordre er på mere end 499 kr, er forsendelsen fragtfri til et Udleveringssted/Swipbox og 199kr til privatadresse/firmaadrese. Ved køb under tillægges et fragtgebyr på 29 kr (199kr ved leverancen til privatadresse/firmaadresse). (Gælder ej Færøerne og Grønland). Alle forsendelser er fuldforsikrede af os. NB! Vi sender ikke møbler til Grønland og Færøerne.

Du har som kunde hos os ret at returnere et produkt til os indenfor 14 dage, og få pengene tilbage eller et nyt produkt. Returfragten koster 59 kr + en administrations gebyr på 10 kr.

Kontakt

Er der noget du savner, eller noget du vil spørge om, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan enten ringe til os på tlf: 7879 1144 eller sende en email til: info@royaldesign.dk, som vi besvarer så hurtigt som muligt.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på RoyalDesign.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer os, at du er over 18 år. Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Bestilling

På RoyalDesign.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Når du handler med RoyalDesign.dk indgås aftaler på dansk. Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@royaldesign.dk.

Virksomhedsoplysninger

Royal Design Group AB

556573-2426

Svensknabbevägen 17
393 51 Kalmar

info@royaldesign.dk

Telefonnummer: 7879 1144
Åbent hverdage 10-16
Lørdag & Søndag: Lukket.

Etableringsår: 1999

Vi har scoren null fra 10 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot