Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering

Om RoyalDesign

Design er for alle!

Lige siden vi startede i 1999, har vores mål været at sikre, at du kan købe smukt kvalitetsdesign fra velkendte mærker, uanset hvor du er. Hjemmet er vores udgangspunkt gennem livet, og vi er overbeviste om, at rejser og eventyr bliver lettere med et sted at kalde hjem. Vi mener, at alle fortjener en smukkere hverdag, og vi vil gøre det nemt for dig at vælge kvalitet frem for kvantitet - til gode priser. Vi ved, at design, der har stået på vores ønskeliste i lang tid, kommer til at blive i vores hjem endnu længere!

Design til alle rum i hjemmet

Vi tilbyder et bredt udvalg af over 40.000 produkter fra mere end 300 brands online. Her finder du designprodukter inden for kategorierne møbler, belysning, servering & service, tekstiler & tæpper, køkken, indretning og havemøbler.

Vores mange elskede mærker omfatter Decotique, Orrefors, GUBI, &Tradition, Rörstrand, Marimekko, Georg Jensen og mange, mange flere.

Bedst til design siden 1999

Det hele startede i 1999, da Andreas Ekberg og Hans Bengtsson fra Kalmar fik en idé - at sælge kunstglas af høj kvalitet til gode priser i USA.

Det blev en succes fra starten, og i 2002 blev porcelæn fra bl.a. Royal Copenhagen sat til salg, og med et udvidet sortiment af kvalitetsdesign blev Sverige i 2008 også introduceret til virksomheden og dens første slogan - "Design til den rigtige pris". I dag er Royal Design Group AB førende inden for design og boligindretning i Norden og er repræsenteret på 14 markeder verden over, herunder Japan og Sydkorea.

I 2019 blev et nyt topmoderne lager indviet i Nybro i Småland. Robotlageret blev bygget for at sikre hurtigere leverancer og mulighed for at lagerføre endnu flere produkter.

Meget har ændret sig i årenes løb, men kerneværdierne er stadig de samme: tilgængeligt kvalitetsdesign med hurtig levering til så mange mennesker som muligt.

Life at home more beautiful
Klassisk design til alle hjemmets rum til gode priser, som vil blive elsket og brugt i lang tid.
Vores mål

At gøre smukt kvalitetsdesign tilgængeligt for så mange mennesker som muligt, uanset hvem du er, og hvor du er.

Hos os kan du føle dig sikker på, at du finder noget for enhver smag, der gør hverdagen lidt smukkere.