Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Inspiration
Juleshop
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Jul
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Følg os

Om RoyalDesign

Om RoyalDesign
Om os

RoyalDesign.dk er Danmarks største webbutik med design og indretning til dit hjem og kontor. Du kan vælge imellem mere end 50 000 designprodukter på RoyalDesign.dk.

Royal Design Group blev oprettet i 1999 og vores forretnings idé er at sælge - Design til den rigtige pris! Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.

Sikker shopping og fri fragt

Dit køb er sikkert, uanset om du bestiller via telefon eller online. Hvis din ordre er på mere end 499 kr, er forsendelsen fragtfri til et Udleveringssted/Swipbox og 199kr til privatadresse/firmaadrese. Ved køb under tillægges et fragtgebyr på 29 kr (199kr ved leverancen til privatadresse/firmaadresse). (Gælder ej Færøerne og Grønland). Alle forsendelser er fuldforsikrede af os. NB! Vi sender ikke møbler til Grønland og Færøerne.

Du har som kunde hos os ret at returnere et produkt til os indenfor 14 dage, og få pengene tilbage eller et nyt produkt. Returfragten koster 59 kr + en administrations gebyr på 10 kr.

Kontakt

Er der noget du savner, eller noget du vil spørge om, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os på tlf. 78 79 11 44 på hverdage mellem kl 10-16 eller via vores kontaktformular, som vi bestræber os på at besvarer inden for 48 timer i hverdagen.

Virksomhedsoplysninger

Royal Design Group AB

Porfyrvägen 2

382 92 Nybro

info@royaldesign.dk

Telefonnummer: 7879 1144
Åbent hverdage 10-16
Lørdag & Søndag: Lukket.

Etableringsår: 1999

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

19/6 - lukket

  • Hverdage 8-16

Brands

Vis alle (433)

Følg os

© 2021 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os