Kundeservice

Her kan du selv finde svar på dine spørgsmål om alt omkring RoyalDesign. Her finder du svarene på de mest almindelige spørgsmål!

Hvis du fortrinsvis vil ring os?

Åbningstider:
Hverdage 9-18

Åbningstider i Påsken:
Skærtorsdag 9-18
Langfredag 10-15
Lørdag 10-15
Påskedag 10-15
Anden påskedag 10-15

7874 2950

Bestilling, levering & betaling

Hvad er det mindste/meste som jeg kan bestille for?
Vis spørgsmål

Vi har ikke max eller minimum grænser for hvor meget du kan bestille for.

Vi leverer med Postnord.

Ved forsendelser til Danmark leveres pakken til den forsendelsesmulighed man har angivet i købsprocessen, enten levering til privat/erhvervsadresse, eller til pakkeudlevering inden for det postnummer der angives i bestillingen.

Fri fragt på køb over 499 kr. Dette gælder ikke Færøerne og Grønland og ej hjemleverance samt større artikler og møbler. Ved køb på 499 kr eller derunder vil levering til pakkeudlevering koste 59 kr i fragt.

Alle forsendelser er forsikrede af os.

Hvis du ønsker at sende ordren udenlands, tilkommer et fragtgebyr på 299 kr. NB! Vi sender ikke møbler til udlandet, Grøndland og Færøerne.

Større forsendelser med f.eks møbler leveres hjem til dig og koster 199 kr i fragt. Gælder ved større og tungere gods. Bærehjælp indgår ikke.

Hvor lang er leveringstiden?
Vis spørgsmål

Hvis du har bestilt varer fra vores kategori Omgående levering eller et produkt, der har status På lager leveres varene normalt til dig inden 3-6 hverdage.

Resterende produkter er afhængigt af lagerstatus og leveringstider fra leverandører og vil være oplyst ved varen på hjemmesiden. Ved udsolgt vare og forsinkelser, sender vi information via email, så hurtigt vi har yderligere information.

Hvad koster fragten?
Vis spørgsmål

Fri fragt på køb over 499 kr til pakkeshop. Dette gælder ikke Færøerne og Grønland og ej heller leverance til privat/erhvervsadresse samt større artikler og møbler. Ved køb på 499 kr eller derunder vil levering til pakkeshop koste 59 kr i fragt. Levering til privat/erhvervsadresse koster 199 kr.

Større forsendelser med f.eks møbler leveres hjem til dig og koster 199 kr i fragt. Gælder ved større og tungere gods. Bærehjælp indgår ikke.

Hvis du ønsker at sende ordren udenlands, tilkommer et fragtgebyr på 299 kr. NB! Vi sender ikke møbler til udlandet, Grøndland og Færøerne

Hvornår hæver I beløbet fra min konto?
Vis spørgsmål

Beløbet hæves når ordren afsendes fra vores lager.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Vi har scoren null fra 10 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot