Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Inspiration
Juleshop
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Mer fra RoyalDesign.dk
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Følg os
category
/kampagner/singles-day

Singles' Day

Fejre singlernes dag 11. november. Op til 50% rabat på mere end 20 000 produkter - kun i dag!

Møbler
På lager
0 produkter

Singles Day sker den 11/11 og er blevet den største dag i online shopping i verden. Vi hos Royal Design fejrer denne dag med fantastiske priser på designprodukter og indretning.

Baggrund

Singles Day eller All Singles Day er en festivaldag med rødder i Kina med det formål at hylde stoltheden af ​​at være single. Dagen forekommer den 11. november (11/11), hvor tallet 1 repræsenterer en person, der bor alene. Fejringen af ​​Singles Day har spredt sig som en steppebrand til andre lande, og er i dag er 11. november den største dag i online shopping i verden.

Singles Day på RoyalDesign

I løbet af denne dag kan du forvente storslåede tilbud på adskillige designprodukter fra kendte mærker. Sidste år var en rigtig succes, og i år sigter vi mod endnu bedre tilbud med endnu bedre priser! Vi tilbyder produktspecifikke kampagner såvel som tilbud for hele mærker - der er noget for enhver smag.

Så du kan forberede dig

Følg os på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret om aktuelle tilbud. Ryd kalenderen, og indstil alle de alarmer, du har til dette, som du ikke vil gå glip af - snart starter vi!

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

19/6 - lukket

  • Hverdage 9-17

Brands

Vis alle (404)

Følg os

© 2020 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os