Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Brands
Jul
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
Returret indtil 31/1-23
Checkbox
Hurtig levering

BLACK WEEK - Møbler

Under Black Week kan vi byde på gode rabatter på en stor del af vores møbelsortiment. Køb TV-borde, stole, borde, sofaer, lænestole, opbevaring og hylder på udsalg.
På lager
0 produkter

Vores sortiment af møbler

På Royaldesign.dk har vi et bredt udvalg af designermøbler fra kendte varemærker såsom Department, GUBI, Menu, Kartell og Ton. I sortimentet findes noget for enhver smag til hjemmet. Uanset rum og behov er vi sikre på at vi har noget som passer til dig. Hvad siger du til at opfriske hjemmet med en rigtig designklassiker såsom Lamino fra Swedese? Eller måske finder du din nye yndlingssofa hos os, vi elsker Le Grand Air fra Decotique!

Møbeludsalg under Black Week

I løbet af hele ugen er der kæmpe besparelser på møbler fra vores storsælgende varemærker. Du finder at fra hattehylder og skohylder til borde, stole, sofaer, lænestole og møbler til børneværelset i vores store møbelkampagne.

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Kundeservice +45 78 79 11 44 Jul Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration