Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Inspiration
Juleshop
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Jul
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Følg os

BLACK WEEK - Møbler

Under Black Week kan vi byde på gode rabatter på en stor del af vores møbelsortiment. Køb TV-borde, stole, borde, sofaer, lænestole, opbevaring og hylder på udsalg.
På lager
0 produkter

Vores sortiment af møbler

På Royaldesign.dk har vi et bredt udvalg af designermøbler fra kendte varemærker såsom Department, GUBI, Menu, Kartell og Ton. I sortimentet findes noget for enhver smag til hjemmet. Uanset rum og behov er vi sikre på at vi har noget som passer til dig. Hvad siger du til at opfriske hjemmet med en rigtig designklassiker såsom Lamino fra Swedese? Eller måske finder du din nye yndlingssofa hos os, vi elsker Le Grand Air fra Decotique!

Møbeludsalg under Black Week

Black Week 2020 falder d. 23-30. november, med Black Friday d. 27/11 og Cyber Monday d. 30/11. I løbet af hele ugen er der kæmpe besparelser på møbler fra vores storsælgende varemærker. Du finder at fra hattehylder og skohylder til borde, stole, sofaer, lænestole og møbler til børneværelset i vores store møbelkampagne.

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

19/6 - lukket

  • Hverdage 8-16

Brands

Vis alle (433)

Følg os

© 2021 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os