Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Inspiration
Juleshop
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Jul
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Følg os

BLACK WEEK - Belysning

Under vores store Black Week-udsalg finder du et utal af lamper til rigtige gode kampagnepriser! Gør et kup på belysning fra velkendte varemærker.
På lager
0 produkter

Udsalg på belysning under Black Week 2020

Black Week falder i slutningen af november hvert år og anses for at være en af årets største udsalgsperioder inden for detailhandlen. Hos os på RoyalDesign.dk er Black Week 8 dages udsalg på belysning, indretning og møbler. Hvert år afsluttes Black Week med store de store udsalgsdage Black Friday og Cyber Monday, men i løbet af alle ugens dage kan vi byde på rabatter på hjemmeindretning fra alle vores kategorier. År 2020 er finder Black Weekend fra mellem d. 23 til d. 30. november.

Et utal af lamper til udsalgspriser

Under Black Week finder du tusindvis af lamper til rigtige gode priser. I vores sortiment finder du gulvlamper, taglamper, pendler, bordlamper og væglamper som passer til alle hjemmets rum. Skynd dig at handle de designlamper du altid har drømt om - eller måske finder du en helt ny favorit? Uanset indretningsstil er vi sikre på at noget passer til dig.

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

19/6 - lukket

  • Hverdage 8-16

Brands

Vis alle (433)

Følg os

© 2021 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os