Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Belysningsguide
Varemærker
Nyheder
Julebutikken
Inspiration
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages returret
Hurtig levering

Uderummet - indretning udendørs

Tekst: Redaktionen
Kom med ut! Några av världens mest efterfrågade formgivare och designvarumärken leder vägen – nu har flera populära möbler kommit i en uteversion, så att vår favoritdesign kan följa med oss ut på verandan.

Uanset om du har en lille terrasse, en frodig grøn oase eller en stor luksuriøs lounge, kan du indrette med velvalgt design. Dagene bliver længere, lyset omfavner os, og vi kan frigøre os fra alt presset. Det er nu, varmen og solen lokker os frem efter en lang vinter - til lange, hyggelige sommeraftener på verandaen eller i haven. Det er årstiden for hyggelige udendørs stunder, med lange samtaler og rosévin under åben himmel, med duften af grill, en god bog og bløde puder i hængekøjen, sommerblomster i krukker, kold is og bare fødder i græsset.

Hvem ser ikke frem til at drikke sin morgenkaffe udenfor, eller de stille timer, hvor vi bare sidder svøbt i et tæppe og tænder stearinlys i det snigende midnatsmørke? Læn dig tilbage, lyt til fuglene, tag solbrillerne på og... gør ingenting. Det er tid til et let sind og dovne dage, så læg mobiltelefonen væk, og se dig omkring. Nyd den friske luft, lydene og duftene. Indret udestuen - det frie rum - med behagelige møbler og hyggelig belysning.

Desert - Ferm Living
Grace - GUBI
Spaghetti - Fiam
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Belysningsguide Varemærker Nyheder Julebutikken Inspiration