Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages åbent køb
Checkbox
Hurtig levering
Tendenser

Udendørstekstilerne gør hele forskellen

Endelig skinner solen, og vi begynder at tilbringe mere tid udenfor end indenfor. Det er tid til at støve havemøblerne af og plante årets første stauder. Men glem ikke tekstilerne - de detaljer, der gør det udendørs lige så indbydende som det indendørs. Se nogle af vores favoritter fra forskellige kategorier nedenfor.
Hynde med mønster i klassisk Chhatwal&Jonsson-design

Hynder

En hynde har en vandafvisende overflade, hvilket gør den ideel til regnvåde sommeraftener. vælg at bruge farver og mønstre til at skabe din personlige oase. Bland forskellige former, og tænk hellere en for meget end en for lidt.

Vi kan lide

Dejlige udendørs tæpper fra svenske Pappelina

Udendørstæpper

Vidste du, at vi har masser af tæpper til udendørs brug? Det er en smart måde at gøre udemiljøet hyggelig på. Desuden bløder op hårde overflader og forhindrer kold vind i at afkøle bare sommerfødder.

Vores favoritter

Mix og match hynder, billede fra Linum

Øvrige udenddørstekstiler

Tag dine havemøbler til det næste niveau af komfort - glem ikke at gøre dem bløde med tæpper, puder og gulvpuder. De fleste havemøbler leveres med matchende hynder og tekstiler; HAY, Brafab og Fiam for blot at nævne nogle få. Det opvarmede tæppe fra Fatboy passer lidt ekstra godt til os kolde nordboere.

Se disse produkter

Mere inspiration

Bærbar belysning - favoritter til udepladsen
Guide: Vasterne til alle forårets blomster!
Indretning til den lille balkon
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Smykker & Accessories Udemiljø undefined Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration