Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Tendenser

Efterårets indretningstrends 2021

I dette efterår ser vi dæmpede farvepaletter med et strejf af træ og naturlige materialer, men med et farveskud for at sætte kulør på tingene. Lilla, rød og mint kan ses i muntre interiører. Vi ser, at hjemmekontoret fylder mere, at forskellige grønne nuancer dominerer, og at flirten med landskabet breder sig. Tag et kig på vores udvalg af produkter inden for de forskellige trends!
Ferm Living
String Pocket
&Tradition

Som vi skrev i årets første trendrapport, dominerer bløde beige farvesammensætninger med træarter som eg og valnød stadig. Træet bliver lidt mørkere til efteråret, og vi ser flere dæmpede farver blive valgt til.

 

Teddy, chenille og fåreskind pryder blødt formede møbler. &Traditions klassiker, Little Petra, har fået en ny ven, Wulff, og sofaserien New Works er et hit som efterårs trend.

Derudover ser vi 4 klare tendenser dette efterår; Vi oplister dem nedenfor.

 

@e_l_l_m_a_q
@mrsjessdaines
@sunnyside_house_padstow

1. Naturnær sommerhusromantik

En hyldest til det naturlige i form af farvesammensætninger og materialer. Måske har det permanente landliv nu haft en større indflydelse på indretningen. En efter en ser vi tv-kendisser og influencers, der fravælger storbylivet og flytter ud af storbyerne. Et fleksibelt liv, hvor vi nu har lov til at arbejde, der hvor vi er. Hvor det ikke er hensigtsmæssigt at modernisere interiøret, men snarere at forbedre det eksisterende og supplere stilfuldt inventar.

2. Kontordrømme i et hjemligt miljø

Lad os nu skabe et hjemmekontor, der holder, både ergonomisk og æstetisk. hjemmekontoret er eksploderet det seneste år, og vi ser flere og flere designinnovationer i denne kategori. Her har vi samlet vores favoritter.

ByOn
ByOn
HAY

3. Legende farveindsprøjtning

Rundt om hjørnet åbner der sig en ny verden fuld af glæde og håb. Design fuld af legesyge og muntre farveskemaer. Som et frisk pust ser vi lilla, gule og neonfarvede toner blænde det mørke efterår. Der leges med former, hvor op kan være ned og ned kan være op. Vov at skille dig ud og være modig i din indretning.

4. Fokus på økologisk bæredygtighed

Flere og flere virksomheder har klimapåvirkningen som et af deres kerneområder og arbejder bevidst på at skærpe deres standarder og arbejde hårdere for en mere bæredygtig fremtid. Dette skaber også en bevidsthed hos kunderne, som nu kræver gennemsigtighed fra leverandørerne. Lokalt produceret- klimakompenseret og langsigtet er nøgleord for de fleste indretningsvirksomheder i efteråret 2021.

Klik her for at læse om vores leverandører inden for bæredygtighed. Leverandører, der har sat fokus på bæredygtighed på forskellige måder.

Hvilken lyskilde bør jeg vælge?
Køb trendy - boghylden
Nyheder

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17

Brands

Vis alle (447)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os