Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages åbent køb
Checkbox
Hurtig levering
Tendenser

Indretningstrends 2021

Aldrig før har vi længtes så meget efter at gå et nyt år i møde, nye forudsætning og forårets håbefulde stråler, som vi gør i år! I 2021 ser vi den forsigtige behandling af indretningen. Sobre naturtoner med bløde former. Vi vil skabe et socialt område i hjemmet der samtidigt kombineres med en komfortabel arbejdsplads. Den forrige år har fået os til at investere i hjemmet og skabe den oase vi altid har ville have.

Sobert farvesæt og rundede hjørner

Vi så det allerede i 2020, og nu er det en klar indretningstrend. Runde, bløde former i både møbler og indretningsdetaljer. Farveskalaen er dæmpet ved behagelige, naturenære toner med en base i hvid og beige. Møbler fremstiller i højere grad af genanvendte materialer, overskudsmateriale eller materialer som udvindes fra naturen.

Det runde køkkenbord er tilbage! Gerne med en lys stenskive og blødt formede stole. Det runde bord bliver det sociale midtpunkt i vores nu så nærværende hjemmemiljø. På væggene hænger vi enkle tavler i samme neutrale farveskala. Facial Lines Art er en tydelig trend i hjemmet i 2021. Gardiner og tekstiler lader vi tage igen tage plads, alt for at skabe en afslappet og harmoniske base i livet.

Blødt og sobert fra GUBI
Møbler med naturtoner

Naturnære toner

Naturenære, varme kuløre og kontrast-accentfarver: Sådan sammenfatter vi årets farvetrends. Beige voksede sig hurtigt op til at blive en farvetrend i 2020, og 2021 fortsætter i samme rille. Vi ser at træsorter som valnød finder plads. Lyse pasteller i gul og lilla ligget til i takt med at forårets stråler står højere og højere.

Her byttes messinger ud med krom, og sort med hvid. Trenden er lys og jordnære. Et hjem fyldt af varme og ro - alt for at skabe det tiltrængte pusterum, i en den eller urolige verden vi befinder os i.

En anden farve vi kommer til at se mere til i 2021 er blå, nærmere bestemt in intensiv mørkere blå. Ses både i sofaanretninger og møbler. Grå holder vi stadig fast i.

Materialer

Naturmateriale popularitet øges fortsat i 2021. Overskudsdele og genanvendeligt materiale får ny form at levere videre i - vi se meget genanvendt bambus, flettet jute og rotting, samt flere bæredygtige materialer. I kampen for en bæredygtig planet bliver vi mere bevidste om, og tager bedre vare på, jordens ressourcer. Sten udkonkurrerer den truede marmor.

Tørrede planter i vaser, på væggen eller frit hængende kombineres med tekstiler i materialer som linned og florlet bomuld.

Bouclé er nok en gang stjernen på himmelen. En grovere tekstur på sofaer og lænestole er et mere overbærende materiale, som velkommes ind i hverdagen. Lin og florlet bomuld i gardiner, såvel som hissgardiner. Træsorter som valnød trender.

Back to the 70's

Den store retrotrend i år tager os tilbage til 70'erne! Her henter vi materialeinspiration i form af ryetæpper med lange hår, bløde tekstiler, forede møbler og fyrretræ(!).

Nøgen tegl, krom og hippiefingeraftryk for dem som våger - 70'er trenden kan udføres både subtilt eller våget. Hver troede at vi skulle efterstræbe den følelse igen? Vi elsker det!

Minimalistisk storslået

Holdbare og langsigtede indretningsløsninger - i år ser vi en tydelig forbrugsbevidsthed, da valget oftes tages på mange forskellige niveauer. I år foretager vi indretningsvalg som er tidløse, men samtidig giver indtryk af en trendsbevidsthed. Nu er det møbler og farverammen som havner i fokus, snarere end detaljerne. At købe en ny stol eller lampe er blevet en langsigtet investering.

I en verden fyld af virvar fødes et behov for fred og ro. Vi har lært hvordan man skal tage hånd om klæder og værdsætte indretningsgenstandene i hjemmet. Vi vil snarere rense ud end at samle, med utallige alternativer til salg i form af second-hand og genbrug. Dette genspejles i en mere ren og minimalistisk indretning og der sættes meget fokus på bevidste detaljer. En loungestol eller en vase er et eksempel på dette.

I 2021 våger vi at skabe det hjem vi altid har ville have!

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Smykker & Accessories Udemiljø undefined Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration