Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Tendenser

Julestjerne eller lysestage?

Så snart de sidste blade er faldet, begynder mørket at træde ind. Følelsen af at sætte julelysene frem er uovertruffen. Det behagelige lys spreder sig i hjemmet, og forventningen om den kommende ferie stiger. Men hvad skal man vælge, en lysestage eller en stjerne? Eller kan du få begge dele? Vi har listet nogle af vores favoritter nedenfor. Nyheder som en klassiker. Glem heller ikke at købe ledningen og lyskilden.
SMD Design
Watt & Veke
Star Trading
Julestjerne

Den evigt populære julestjerne. I et par år har stjernen nu oplevet en genopblomstring. Den traditionelle form har udviklet sig, og forskellige materialer skaber smukke effekter. Da lysdioder blev standardiseret, forsvandt risikoen for overophedning, og der åbnede sig nye designmuligheder. Størrelserne varierer fra 40 cm op til 100 cm. Se f.eks. på de mest solgte produkter fra Watt & Veke

Maja
Oslo
NYHET Lotus
Boris
Snöblomman
Adventslysestagen

Hvis du ikke ønsker at hænge dine julelys op, kan du i stedet placere dem i vindueskarmen eller direkte på gulvet. Adventslysestager findes i mange forskellige former, fra den traditionelle 7-armede v-form til den halvmåneformede. Lyskilderne varierer fra minimalistiske til større. En af vores favoritter er Smak Designs nu ikoniske lysestage, Elflugan.

Star Trading
SMD Design
Smak Design

Adventslysestager!

Flere adventstips

Pynt op til jul og advent
Oplys hjemmet til jul

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17

Brands

Vis alle (447)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os