Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Følg os
Tendenser

Sådan indretter du med de store farvetrends i 2022

Positive farver 2022! Vi går ind i et nyt år med indretning og er klar til at byde velkommen til 2022's farvetrends, som spænder fra naturlige varme toner til opløftende pasteller. Vi har fundet ud af, hvilke farver vi vil se flere af i fremtiden, og hvordan vi indretter vores hjem med dem.
Opkvikkende lilla

Årets farve 2022 fra Pantone hedder Very Peri og er en helt ny farve, som Pantone har udviklet, og som vi synes er en lilla drøm! Very Peri er en lavendelblå farve med violetrøde undertoner, der beskrives som spændende, innovativ og opmuntrer til kreativitet og fantasifuldt udtryk. Farven pryder ikke kun væggene i hjemmet, men findes også i møbler og tekstiler i forskellige smukke lilla nuancer fra mærker som Hay, Montana, Mateus og Himla. Kombiner lilla med gule og beige toner.

Kommende tekstilnyheder fra Himla
Lilla som accentfarve i hjemmet skaber glæde i hverdagen
Forkærlighed for lavendel fra det danske mærke Hay

Lilla designfavoritter

Avslappende blå

Pasteltrenden fortsætter også hos Nordsjö, som i år fremhæver Bright Skies™ blå, en let og luftig blå nuance, der giver hjemmet en afslappet følelse, perfekt til soveværelset. Blå i dæmpede, lyse toner skaber en kølig og beroligende følelse i rummet, samtidig med at de tilføjer et farvestykke uden at dominere og tage overhånd. Lad den lyseblå farve karakterisere en lyskilde eller en lille interiørdetalje, der passer godt til jordfarver. Vi ser også blå farver dukke op i kontrastfarvede elektriske varianter til dem, der ønsker at tilføre mere energi til deres indretning.

Blå designfavoritter

Frodigt grønt

Grøn forventes at blive den mest populære farve inden for både mode og interiørdesign i 2022, hvilket gør den til en vigtig trendfarve. Grønt findes i flere af vores malingleverandørers paletter, herunder Jotun og Alcro i mintgrønne pastelfarver, som vi også ser dukke op i interiør. Vi håber at se en række skønne grønne nuancer flytte ind i vores hjem i 2022 - lige fra bløde og friske salviegrønne farver til klare grønne kontraster.

Grønne designfavoritter

"Hvis du ønsker at tilføje en accentfarve i mindre skala, kan du starte med at introducere farven tre forskellige steder i rummet for at skabe balance, f.eks. ved en lyskilde, tekstiler og dekorative detaljer."
Varme neutraler

Jordfarver er ikke noget nyt, men er fortsat et sikkert valg i hjemmene i 2022. Sammen med influenterne Ebba von Sydow og Emilia de Poret, der laver modepodcasten "Safe Style", har Alcro udviklet en mat farvekort med dæmpede bløde farver i en blanding af beige, brun og pink, der kan fungere som nye varme neutrale farver i hjemmet.

Denne palet kombinerer naturlige materialer og få udvalgte genstande med et enkelt formsprog, der opfordrer til en langsommere tilgang og til at søge efter balance. Naturen er en stor inspirationskilde for denne tidløse farvetrend og afspejler den bevidste forbrugers ønske om at indrette sig mere bæredygtigt og langsigtet.

Designfavoritter i varme neutraler

Mere inspiration

Køb trendy - boghylden
Sådan skaber du en hotelfølelse hjemme
Hvilken lyskilde bør jeg vælge?

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

Brands

Vis alle (440)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os