Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages åbent køb
Checkbox
Hurtig levering
Tendenser

Endelig forår!

Sjældent har vi længes efter forårssolens varmende stråler som nu. Fuglekvidder og bar asfalt får os nordboer til at lyse op. Lyng og syren venter på os når vi flytter ud. Lad dig blive inspireret af forårets trends og alle nyheder hos os på RoyalDesign.
Plant mere

Nu er det høje tid til at plante grønt. Vil du gerne plukke tomater fra egen sommerhøst, vil det være et god idé at begynde på at begynde at dyrke dem indendørs allerede nu. Find en solrig placering, og fyld dine vindueskarme med små pæne potter. Når vejret tillader det kan du flytte de hærlige potteplanter og urtekrukker ud og lade dem trives hele sommeren. Passer lige så godt på den lille balkon som på den store terrasse.

Er planterødderne begyndt at klatre ud over krukkens kant? Så er det måske tid til at plante om i en større krukke med bedre plads. Foråret er den perfekte årstid til at fjerne triste blade eller gør planten fin. Plant om i en større krukke, fyld på med jord og plantegødning du sikrer en flot plantevækst!

Flyt ud

Tid til at bruge lidt tid udenfor igen. Forårets første dag indtages gerne i en stol i solen. Find et sted i ly og læ i det varmende lys som forårets giver. Vi har alt fra smidige pindestole til fantastiske hængekøjer.

I foråret er det kun solen som varmer, så det gælder om at jage de dyrebare stråler. Et råd er et finde en smidig stol som er nem at flytte rundt. Et mindre sidebord hvor man kan stille kaffekoppen og et lille tæppe rundt benene.

Tag frokosten med ud. Både lækkert og nærende.

Forår = Nyheder!

Foråret betyder nyheder på RoyalDesign. Hver uge er der spændende nyheder.

Vi er stolte over at fremvise forårsgodterne fra varemærker som Ferm Living, Bloomingville, House Docter, Bergs potter, Cooee design og mange mange flere.

Kig med her!

Trender lige nu

Tjek forårets indretningstrends ud. Vi har lavet er indkøbsguide som gør det nemt for dig at følge de seneste trends.

Svært ved at navigere i indretningsjunglen? Vi gør jobbet nemt for dig – det er bare at handle!

Mere inspiration

Indretning til den lille balkon
Indretningsdetaljer til foråret
Shoppingstilen – forår 2021!
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Smykker & Accessories Udemiljø undefined Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration