Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Styling tips

Indretning til den lille balkon

Små overflader er ofte drilske at indrette. Til den lille balkon kan det nærmest føles umuligt at find møbler og mindre dekoration som passer. Her giver vi vores bedste tips til hvordan du indretter en balkon som kan nydes hele sommeren.
Vælg flytbare møbler

Tricket, når du er i gang med at møblere en lille balkon, er at frigøre så meget gulvplads som muligt. På RoyalDesign har vi et stort udvalg af cafémøbler som er nemme at pakke sammen når de ikke anvendes - perfekt til en begrænset udeplads. Fermob har i år lanceret et smart og funktionelt balkonbord som du sætter fast til balkongelænderet. Eller hvorfor ikke vælge et bord med håndtag eller hjul som enkelt kan flyttes ud når du har behov for ekstra overfladeplads på balkonen?

Plant i balkonkasser og blomsterkrukker

Spar plads ved at plante blomster og planter i balkonkasser som hænges langs gelænder eller anvend piedestaler til at skabe højde. Har du mulighed for at sætte kroge fast i loftet, er hængende krukker et godt tip til at få planter hvor der ellers kan være for trængt til at have krukker. Balkonkassen Bau fra Ferm Living er vores favorit denne sommer!

Sæt stemningen med den rette belysning

Intet bidrag mere til stemningen end god belysning. Investér i en herlig lyskæde som du kan vikle rundt gelænderet eller rundt espaliere, eller vælg en bordlampe som lyser en udvalgt del af balkonen op. Selv i denne kategori findes der flytbare som du kan anvende indendørs såvel som udendørs, f.eks. Balad fra Fermob eller Lucie fra Star Trading, vælg gerne solcellebelysning som er god mod miljøet såvel som pengepungen.

Fyld på med puder og tæpper

Har du ikke plads til møbler på balkonen? Skab i stedet en herlig oase ved hjælp af puder og tæpper. På den måde kan du få plads til at flere personer kan nyde hele dagen og lune sommeraftener. Det giver farve og bryder det hårde indtryk en balkon ofte giver. Og hvem vil ikke have lyst til at tilbyde sin gæster et varmt tæpper at vikle rundt når kulden begynder at trænge på?

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17
  • Lukket Torsdag d. 26. maj - Kristi Himmelfartsdag

Brands

Vis alle (444)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os