Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages returret
Checkbox
Hurtig levering
Styling tips

Borddækningstips til julens højtider

Foto: Caroline Sandvold
Skab den rette julestemning ved spisebordet med 3 forskellige stilarter. Nedenfor får du tips til, hvordan du dækker julebordet og skaber den magiske følelse med enkle midler. Bliv inspireret af alt fra jordfarvede toner, farverige nuancer til lyse stilfulde farver for at skabe et hjem, du vil elske denne jul. Bliv inspireret af vores store udvalg af servering og dekoration til både gløgg og julefrokoster.
Skandinavisk jordnære jul

Bring elementer fra naturen på bordet, når det gælder farver, former og materialer i julen. Farverne i denne borddækning er i harmoni med beige og brun, hvilket er et tidløst og afdæmpet farveskema, der lader maden på tallerkenen tale. Dekorér med bæredygtige materialer som f.eks. tørrede æbler og planter i forskellige nuancer. Bland forskellige naturmaterialer som f.eks. dækkeservietter af genbrugslæder, servietter af linned og lysestager af stof for at skabe en stemningsfuld atmosfære. 

Tips! Dæk med forskellige dufte - Skab et personligt touch og brug peberkager som bordkort, en varm velkomst til bords, som både dufter og smager godt, men er endda perfekt som dekoration til julegaverne eller på juletræet.

Glas fra ferm LIVING i flot mundblæst glas med en moderne riflet struktur.
Spred gerne dekorationen på bordet med små vaser i klarglas fra Ernst og Iittala.
Et blødt tæppe give en mere indbydende atmosfære
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration