Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Nyheder

Vi vokser og flytter nu ind i et nyt og topmoderne robotlager

Vi vokser og flytter nu ind i et nyt og topmoderne robotlager

I oktober måned er det tid til at flytte ud af vores gamle lagerlokaler i Orrefors og i stedet flytte ind i vores nye og topmoderne robotlager. Takkede være de nye lokaler med automatiseret robotløsning, kan vi vokse samtidig med at vi kan tilbyde hurtigere leverancer samt minimere risikoen for fejl - en bedre oplevelser for dig som kunde!

Flyttemåneden oktober

I oktober måned går det store flyttelæs fra lageret i Orrefors til de nye lokaler i Nybro, hvilket i begyndelsen kan indebære noget længere leveringstid og opdelte sendinger på visse bestillinger. Vi håber på tålmodighed i en kort periode imens vi får alle rutiner på plads så vi hurtigts muligt kan byde på bedre og hurtigere leverancer.

Nye lokaler, men stadig i Glasriget

Selvom vi forlader vores tidligere lagerlokaler i Orrefors gamle glasværk forbliver virksomheden i Glasriget, nærmere bestemt i Nybro lidt uden for Kalmar. Da RoyalDesign blev grundlagt i 1999 var det først og fremmest kunstglas fra glasværker i Småland som blev solgt til kunder i USA. Gennem årerne er både sortiment og markedet udviddet. Glasværker er derfor et en stor del af vores historie og vi er glade for, at vores nye lokaler er tilbage til der hvor det hele begyndte.