Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Nyheder

Vi vokser og flytter nu ind i et nyt og topmoderne robotlager

Vi vokser og flytter nu ind i et nyt og topmoderne robotlager

I oktober måned er det tid til at flytte ud af vores gamle lagerlokaler i Orrefors og i stedet flytte ind i vores nye og topmoderne robotlager. Takkede være de nye lokaler med automatiseret robotløsning, kan vi vokse samtidig med at vi kan tilbyde hurtigere leverancer samt minimere risikoen for fejl - en bedre oplevelser for dig som kunde!

Flyttemåneden oktober

I oktober måned går det store flyttelæs fra lageret i Orrefors til de nye lokaler i Nybro, hvilket i begyndelsen kan indebære noget længere leveringstid og opdelte sendinger på visse bestillinger. Vi håber på tålmodighed i en kort periode imens vi får alle rutiner på plads så vi hurtigts muligt kan byde på bedre og hurtigere leverancer.

Nye lokaler, men stadig i Glasriget

Selvom vi forlader vores tidligere lagerlokaler i Orrefors gamle glasværk forbliver virksomheden i Glasriget, nærmere bestemt i Nybro lidt uden for Kalmar. Da RoyalDesign blev grundlagt i 1999 var det først og fremmest kunstglas fra glasværker i Småland som blev solgt til kunder i USA. Gennem årerne er både sortiment og markedet udviddet. Glasværker er derfor et en stor del af vores historie og vi er glade for, at vores nye lokaler er tilbage til der hvor det hele begyndte.

AutoStore lagerløsning

AutoStore er en løsning som effektiviserer både lagerpladsen og plukning af varer. Ved hjælp af rubiks cube struktur i stedet for kun at bygge i højden, får vi en optimal opbevaringsdensitet som kan tilpasses efter lokalets forudsætninger, både i længden og højden. 

For alle produkter som findes i kasserne i AutoStore løsningen sker vareplukningen ved hjælp af robotter som bevæger sig vertikalt og horisontalt mellem de stablede kasser. Robotterne samler hele tiden data  gældende hvilke produkter som sælges ofte og hvilke som sælges sjældent. Dette muliggøre en dynamisk optimering af lagerplacering; jo mere populært et produkt er, desto lettere tilgængeligt bliver produktet for robotterne. Den nye AutoStore løsning gør derfor, at vi sparer både lagerplads og tid som i sidste ende gør, at du får din pakke hurtigere.

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17
  • Lukket fredag ​​den 24. juni - Sankt Hans Aften

Brands

Vis alle (447)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os