Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Nyheder

Denne sæsons nyheder fra ferm LIVING

Endelig slår vi dørene op for det længe ventede forår og byder ferm LIVINGs nye SS23-kollektion velkommen, der er fuld af nye hits inden for alt fra møbler til dekorationer og tekstiler. Havemøbler i 2023, fra ferm LIVING, indfanger vores længsel efter foråret ved at bruge varme farver, bæredygtige materialer og taktile designs, der repræsenterer årstidens håb. Kollektionen gør det muligt at skabe en personlig udendørs oase, hvor vi kan plante rustikke træer i store potter og lade tankerne vandre, mens vi nyder en klar blå himmel.

Havemøbelnyheder

ferm LIVINGs nye havemøbler repræsenterer længslen efter foråret og en roligere livsstil. Ved hjælp af varme farver, holdbare materialer og et design, der føles godt at røre ved, er det lykkedes dem at indfange denne følelse. Kollektionen gør det muligt at skabe en personlig udendørs oase, hvor vi kan plante rustikke træer i store krukker og lade tankerne flyve frit, mens vi nyder en klar blå himmel.

Desert Lounge Chair er en modernistisk stol med en yndefuld profil, fremstillet af et stel af stålrør med pulverlakering. Stolen har et udskifteligt sæde, der er håndvævet af et genbrugsmateriale, der udelukkende er fremstillet af genbrugsplast, der er omdannet til PET-garn. Stolen er velegnet til både indendørs og udendørs brug og indbyder til afslapning med sit loungedesign.

Hourglass fås nu også i en smuk beige farve, cashmere. Perfekt til desert lounge-serien og er lige så smuk indendørs som udendørs.