Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages åbent køb
Checkbox
Hurtig levering
Nyheder

Mumi x Røde Kors

Den nye Mumi-kollektion er her! Moomin by Arabia og Røde Kors samarbejder om et initiativ, der skal fremhæve medfølelse og vigtigheden af at være venlig mod hinanden. For hvert solgt produkt doneres 10 kr. til Røde Kors' nationale arbejde for medmenneskelighed.

Mooments of Kindness

Moomin by Arabia og Røde Kors samarbejder om et initiativ, der skal fremhæve medfølelse og vigtigheden af at være venlig mod hinanden. Resultatet er en samling baseret på Tove Janssons illustrationer for Røde Kors. Som en del af lanceringen opfordres folk rundt om i verden til at gøre små gestus af venlighed og påskønnelse.

Begrænset udgave

Moomin by Arabia x Røde Kors-kollektionen får verdenspremiere den 9. august i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Japan. Produkterne sælges i et begrænset oplag og er tilgængelige indtil årets udgang eller så længe lager haves.

Forudbestil dine produkter ved at afgive en ordre i dag! Vi leverer, så snart vi har lager.

En venligere verden

Kollektionen omfatter et krus, en tallerken, en skål og en underkop med Tove Janssons motiv. For hvert solgt produkt doneres 10 kr. til Røde Kors' nationale arbejde for medmenneskelighed. Budskabet er, at vi alle, store som små, kan bidrage til en mere medmenneskelig verden gennem vores handlinger.

Join the movement

Små, venlige gestus, der kan gøre en stor forskel. Det kan være at bære en andens tunge kasse, at skrive venlige ord til en person, der har brug for det, at sende et postkort eller købe en blomst til en person, du holder af.

Mere inspiration

Lamino - en svensk designklassiker
Iittala - Håndværket bag succesen
Bærbar belysning - favoritter til udepladsen
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Smykker & Accessories Udemiljø undefined Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration