Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Nyheder

Kähler fejrer 180 år

En af dansk designs mest kendte leverandører af keramik har en imponerende lang historie. Mærket, navngivet efter sin grundlægger Herman J. Kähler, har siden sin begyndelse i 1839 været kendt for sin kunstneriske keramik og har haft succes både i hjemlandet og internationalt. Idag, på 180 års dagen kendetegnes Kähler, ved en kombination af veletableret arv og nytænkende design.

Artiklen blev publiceret 2019-09-11

180 år med ikonisk design

Det er hvad Kähler fejrer i 2019. Kähler fastslår tidligt sit navn ved modigt og innovativt at forandre markedets syn på keramik og kunst. Det store eventyr startede for alvor da Herman August Kähler, Herman J. Kählers søn, i 1875 overtog fabrikken i Næstved. Man begyndte at eksperimentere med former, glasering og teknikker for at skabe kunst som gjorde sig bemærket internationalt.

På Paris World Expo 1889 kunne Herman August Kähler afsløre et produkt helt dækket i den, for tiden, meget eksklusive metalliske røde glasering som tidligere kun blev anvendt til mindre dekorationsdetaljer. Den tekniske kundskab som Kähler viste skabte stor opmærksomhed og vandt mange priser samt et øget salg verden over.

Vasen Omaggio

Efter nogle års dvale satte Kähler i 2007 igen igang i sin produktion og første mødet med markedet var den klassiske Omaggio. Det originale design for vasen er af Tulle Emborg, en af Kählers dygtigste kvindelige malere fra 30'erne og 40'erne. Da vaserne i 2007 fik nyt liv, var det af den danske designduo Stilleben. Omaggio er idag kendt på det internationale marked som den danske designvase.

Samarbejde med designere, innovation og et troskab til sin arv er alle en del af Kählers DNA, både når man ser tilbage på de 180 år der er gået, men også når firmaet ser fremad. Passionen for at skabe i ler og keramik driver Kähler kontinuerligt fremad  og tilbyder dansk design af højeste kvalitet.  

For os er Kähler en naturlig del af dansk designhistorie og fremtid. Med serier som Omaggio og Hammershøi, med produkter som vaser, service og smukke keramikfigurer er Kähler uden tvivl et mærke med noget for enhver smag.  

Klassiker fra Kähler

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17
  • Lukket Torsdag d. 26. maj - Kristi Himmelfartsdag

Brands

Vis alle (444)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os