Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Nyheder

Kähler fejrer 180 år

En af dansk designs mest kendte leverandører af keramik har en imponerende lang historie. Mærket, navngivet efter sin grundlægger Herman J. Kähler, har siden sin begyndelse i 1839 været kendt for sin kunstneriske keramik og har haft succes både i hjemlandet og internationalt. Idag, på 180 års dagen kendetegnes Kähler, ved en kombination af veletableret arv og nytænkende design.

Artiklen blev publiceret 2019-09-11

180 år med ikonisk design

Det er hvad Kähler fejrer i 2019. Kähler fastslår tidligt sit navn ved modigt og innovativt at forandre markedets syn på keramik og kunst. Det store eventyr startede for alvor da Herman August Kähler, Herman J. Kählers søn, i 1875 overtog fabrikken i Næstved. Man begyndte at eksperimentere med former, glasering og teknikker for at skabe kunst som gjorde sig bemærket internationalt.

På Paris World Expo 1889 kunne Herman August Kähler afsløre et produkt helt dækket i den, for tiden, meget eksklusive metalliske røde glasering som tidligere kun blev anvendt til mindre dekorationsdetaljer. Den tekniske kundskab som Kähler viste skabte stor opmærksomhed og vandt mange priser samt et øget salg verden over.