Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Guider

Teknologi møder design – Guide til et stilrent hjem med moderne teknologi

Går man op i indretning, har man historisk set ikke sat teknologien i centrum. Man har nærmere forsøgt at gemme den væk. Sammen med Samsung sætter vi fokus på teknologi og viser designinteresserede, hvordan det kan blive en del af den personlige indretningsstil.

Det er ikke mange år siden, at teknologi i hjemmet blev valgt ud fra skærmstørrelse eller opløsning – og al teknologi så mere eller mindre ens ud. Men i takt med, at teknologien er blevet en stadig større del af vores liv og hjem, har den også udviklet sig til at give mulighed for at udtrykke den individuelle indretningsstil. Med teknologi, der blender ind i hjemmet som et designmøbel, på billedvæggen eller i køkkenet, er det i dag nemt at kombinere moderne teknologi med et stilrent hjem. Så hvad skal man tænke på, og hvilken teknologi passer ind hjemme hos dig? Den danske stylist Michael Dansk guider dig til et flot og moderne hjem, hvor smart teknologi passer ind i din indretning.

Flytbar teknologi bidrager til socialt samvær

TV'et har med sin placering midt på en væg længe været stuens alter, som alt andet er blevet tilpasset efter. I dag er teknologien en integreret del af vores liv, men når stuen primært skal være et sted, hvor man er social sammen med andre, er det smart at vælge et TV, der kan placeres hvor som helst samtidig med, at det passer sammen med den øvrige indretning. På den måde kan alle vægge i rummet udnyttes, og møblerne kan placeres, hvor du har lyst.

Ved at vælge et TV, der kan flyttes rundt, får du mulighed for at tilpasse indretningen i stuen alt efter, hvad du skal bruge den til i den enkelte situation. Med et stilrent design kan teknologien blende ind som et møbel og tilpasses efter de øvrige farver i rummet, så du får et harmonisk helhedsindtryk.

Samsung The Serif TV
Med Samsung The Serif bliver TV'et et designmøbel i et gennemtænkt design, der er flot fra alle vinkler, som kan flyttes rundt eller stilles på en hylde eller et bord. The Serif er skabt af de franske designbrødre Bouroullec.

Højttalere er måske heller ikke et produkt, der normalt kaster glans over stuen. Eller i det hele taget noget, man har lyst til at vise frem. I stedet ønsker man, at lyden skal være der helt naturligt, men samtidig af højeste kvalitet. Selv når vi taler om højttalere og lyd til TV'et, findes der i dag produkter, hvor design og indretning er i højsædet, så de passer naturligt ind i dit hjem og din indretning i stedet for at være et nødvendigt onde.

Højttalerens buede linjer i kombination med avanceret teknologi går hånd i hånd med følelsen af lyd, der fylder hele rummet.
Højttalerens buede linjer i kombination med avanceret teknologi går hånd i hånd med følelsen af lyd, der fylder hele rummet.

Teknologi i harmoni med hjemmet

Den store sorte skærm kan i mange tilfælde opleves som irriterende, når det ikke er i brug. Den stikker ud fra den øvrige indretning, og TV'et føles som konstant forstyrrende. Vil man placere TV'et i soveværelset, hvor man kobler helt fra, eller vil man have en stue, hvor teknologien ikke vækker opmærksomhed, kan det være en god idé med et TV, der går i ét med indretningen. I dag kan TV'et f.eks. blive en naturlig del af billedvæggen og forvandles til digital kunst, når det er slukket. Med et stort udvalg af kunst og forskellige rammer kan TV'et blive et kunstværk, som udtrykker din personlige indretningsstil.

Ved at lade TV'et fungere som kunstværk eller blive en del af billedvæggen, slipper du for det store "skrummel", som TV-skærmen ofte bliver i hjemmet. Du kan vælge kunst, som passer til din øvrige indretningsstil, så det passer perfekt ind, eller du kan vælge mere markante motiver for at få en effekt, så det skiller sig ud. Og når du vil forny rummet, er det blot at udskifte kunstværkerne eller udskifte rammen til en ny farve.

Samsung The Frame tryller skærmen væk ved at forvandle den til et kunstværk. Skærmens sensorer måler lysintensiteten i rummet og tilpasser skærmen, så den ligner et maleri, når det ikke er tændt. I Samsung Art Mode finder du mere end 1.200 kunstværker at vælge imellem.

Lad teknologien sætte kulør på hjemmet

Det er let at gå efter det diskrete look, når man skal vælge elektronik til hjemmet, men med nye designs kan teknologien også bruges til at sætte kulør på hjemmet. Teknologi behøver ikke længere at være sort, hvid eller rustfri. Med nye farveskalaer kan du både skabe farveharmonier og tilsætte nye farver hist og her for at få et personligt udtryk, hvor der er fokus på hvidevarerne.

"At lade køleskabet eller TV'et sætte kulør på hjemmet kan være et sjovt indslag, men kan også skabe en sofistikeret stil i hjemmet alt efter, hvilken farve man vælger. Det giver mulighed for at style sit hjem på en anden måde og gør, at teknologien også kan stå alene som et møbel i ens indretning."
Samsung Bespoke kan med sit stilrene design sætte kulør på køkkenet eller stå alene i spisestuen. Det fås i forskellige materialer i en mat eller blank finish og i en række forskellige farver, der kan kombineres, så de passer til din personlige indretningsstil.
Med Samsungs mindre The Frame på 32” passer det perfekt ind i både spisestue og køkken.

Teknologi til compact-living

Hvis man bor i en mindre bolig, kan det være svært at finde plads til teknologien, og det føles, som om der ikke er vægge nok. Når TV'et skal placeres i teenageværelset eller i den lille lejlighed, kan et TV, der kan flyttes rundt, frigøre plads. Og med en god lyd i TV'et kan du undlade højttalersystemet og spare plads. TV'et bliver en hub, som du kan bruge til at spille musik eller se dine yndlingsserier på. Noget, der ikke mindst skaber lykke på teenageværelset. Bruger man meget tid på mobilen og ønsker at bruge TV'et som en forlængelse af den, kan en roterbar skærm gøre det nemmere at se indhold i både vertikalt og horisontalt format.

– At indrette små boliger handler om at tænke smart, at forsøge at kombinere forskellige funktioner i ét og samme møbel – eller i dette tilfælde samme teknologi. Ved at vælge et TV, som dels er flytbart, dels kan fungere som lydanlæg eller en forlængelse af mobilen, kan du få alt-i-et og på den måde maksimere den plads, der er til rådighed.

Samsung The Sero er Samsungs første roterende TV med klar lyd og dyb bas, som kan vise mobilindhold i vertikalt format, og som kan flyttes rundt og placeres hvor som helst i rummet.

Læs videre
Fem tips til at indrette med teknologi

Udforsk vores sortiment fra Samsung

Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...
Loading interface...

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17
  • Lukket Torsdag d. 26. maj - Kristi Himmelfartsdag

Brands

Vis alle (444)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os