Kundeservice
Varemærker
Topliste
Servering
Indretning
Belysning
Møbler
Køkkenet
Tekstil & Tæpper
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Rum
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Guider

Icons By Louis Poulsen

Louis Poulsen fejrer sin designhistorie ved at præsentere et nøje udvalgt sortiment af sine mest prominente ikoner samt tre fantastiske nye tilføjelser. Dette vil appellere til både dem, der allerede er bekendt med de tidløse designobjekter, og dem, der endnu ikke har opdaget dem. Genopdag ikoniske designerlamper fra verdensberømte designere som PH Artichoke af Poul Henningsen, Panthella af Verner Panton, AJ Floor af Arne Jacobsen og Patera af Øivind Slaatto.

Hvad er kendetegnene ved et ikon?

Et ikon er en kombination af flere forskellige elementer, hvoraf tidløshed er et af dem. Et design, der måske er specifikt for en bestemt tid og et bestemt sted, men som stadig kan passe ind i enhver indretning, selv mange år senere. Et design, der er genkendeligt ved første øjekast, og som går på tværs af både generationer og indretningsstile.

I denne sæson inviterer vi dig til at opdage fantastiske eksempler på designobjekter, som du vil elske og have glæde af i hele livet. Disse genstande er blevet skabt og fremstillet til at holde år efter år, og det er lige præcis det, som gør dem til ikoner.