Kundeservice
Varemærker
Topliste
Servering
Indretning
Belysning
Møbler
Køkkenet
Tekstil & Tæpper
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Rum
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Guider

Indret med belysning - rum for rum

Har du også svært ved at få den rigtige belysning derhjemme? I denne guide kan du læse om, hvad du skal overveje, når du vælger lys til din stue, dit soveværelse, din entre, dit køkken og dit badeværelse.

Belysning i éntreen

Dit hjems entré skal være både praktisk og indbydende, og den rigtige belysning kan gøre hele forskellen for det indtryk, din entré giver. I entré er der brug for en fleksibel og funktionel belysning, så du både kan finde det, du har brug for på mørke morgener, og så du kan skjule ujævnheder, når du ikke ønsker, at de skal ses.

Det er bedst at vælge en dæmpbar loftslampe, så du nemt kan justere lysstyrken efter dine behov. For at gøre gangen hyggelig kan det være en god idé at tilføje flere lyspunkter. Her er et par tips til, hvilken type belysning der er egnet til din entre.

Alternativer til den klassiske loftsophæng

Hvis du ikke har meget højt til loftet, kan det være praktisk at undgå at hænge pendler op, så en plafond kan være et godt valg af lampe til gangen. En plafond giver en god almen belysning og oplyser også en større del af loftet, hvilket får rummet til at føles mere rummeligt.

Spotlights er en anden mulighed, der udfordrer den klassiske loftpendel. Vælg en version med justerbare spotlights, så du kan vælge, hvor du vil rette lyset hen. Måske ønsker du at belyse garderoben eller spejlet? Spotbelysning giver dig mulighed for at se bedre i spejlet og fanger flere vinkler og konturer end en klassisk loftsbelysning.

Gør det hyggeligt med dekorative lys

En dekorativ væglampe som supplement til et spejl eller en tavle er med til at skabe plads og får rummet til at føles større. Dekorativ belysning giver også en hjemlig følelse, som er svær at opnå med almindelig belysning alene.

Hvis du har plads til en bænk eller et aflastningsbord, kan en bordlampe i gangen være en fin detalje. Det vil være en stilfuld dekorativ detalje, der er med til at skabe en god stemning. I en væghylde kan det være praktisk med en bærbar lampe, der fylder lidt mindre.