Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Guider

Årets udendørsmøbler 2024

Når forårssolen begynder at titte frem, og temperaturen stiger, vækkes lysten til at flytte stuen ud i det fri. Dette års sæson for udendørsmøbler handler om mere end bare nye trends; det er en chance for at forny vores eksisterende udendørsmiljø. Det er tid til at byde velkommen til den frihed og ro, som vores haver, balkoner og terrasser tilbyder - endelig er udendørssæsonen her!
&Tradition

Designduoen Anderssen & Voll hylder naturen og materialerne med deres nye udendørskollektion, Ville, som helhjertet omfavner naturen med en blanding af stabilitet og blødhed. Som en omfattende ny produktlinje for &Tradition består Ville af en stol, en lænestol, et bord og en bænk i to størrelser. Hver del er omhyggeligt udformet til at invitere brugerne til at nyde udendørslivet.

Thorvald er en elegant udendørs møbelkollektion fra Space Copenhagen, inspireret af Københavns berømte kunstner Bertel Thorvaldsen og byens karakteristiske atmosfære. Denne kollektion tilbyder en æstetisk oplevelse, der skaber en fin balance mellem lys og skygge. Det luftige og indbydende design integreres problemfrit i omgivelserne, men formår stadig at gøre et tydeligt indtryk. Thorvald-kollektionen er skabt til at tilbyde komfort, stabilitet og fleksibilitet og omfatter en loungestol, stabelbare stole med og uden armlæn og borde i forskellige størrelser til både café- og spiseområder, der fås i farverne Warm Black, Green eller Ivory. For ekstra siddekomfort fås der også hynder og puder, designet i neutrale farver og mønstre.

Ville-kollektionen er så vidunderligt luftig og indbydende, og selvom de passer fint ind i miljøet, formår de stadig at skille sig ud. Serien er designet til at være behagelig at bruge, stabil og nem at flytte rundt på.
Sædehynder og puder er tilgængelige for ekstra komfort. Thorvald er en komplet kollektion på 7 dele, hvis lethed gør dem nemme at placere både i naturen og i bymiljøer.
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Havemøbler Varemærker Kundeservice +45 78 79 11 44 Designere Om os Nyheder Kampagner Alle tilbud Inspiration Outlet