Guider

3 enkle nytårsdesserter i smukke glas til nytår

Foto: Caroline Sandvold
Tekst: Opskrift: Sofiasbakbok.se
Her finder du vores bedste opskrifter til en sød afslutning på årets sidste middag. Luksuriøs og nytårsglitrende citronmousse, en klassisk cheesecake uden bagning eller bare lækker og super enkel med sorbet og mousserende - vælg din favorit her.

Festlig sorbet

En nytårsklassiker, der ikke kræver nogen som helst forberedelse! Serveres i coupe-glas, også kendt som champagne coupe og cocktailglas. Hos RoyalDesign har vi mange forskellige typer af coupe glas fra Orrefors, Iittala, Holmegaard, ferm LIVING, Frederik Bagger og andre.

 

Til 4 gæster skal du bruge ca. 250 cl sorbet og en halv flaske mousserende drik. Både prosecco og luksuriøs champagne er velegnet, men du kan også bruge et alkoholfrit alternativ.

Skovl sorbeten op i et coupe-glas og hæld et par cl af drikke i. Servér straks! Vi valgte hindbærsorbet, men du kan selv vælge den smag, du bedst kan lide.