Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Inspiration
Juleshop
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Jul
Følg os
category
/black-friday

Black Friday

Black Friday, den 29. november hos os på Royal Design, er uden tvivl den bedste tid på året til at kigge på designindretninger og møbler til usædvanligt lave priser.

Hvad man kan forvente af os

Dette er årets bedste mulighed for at gøre et kup, så håber du, din familie og dine venner har forberedt jer godt.

Sidste år var en megasucces, og vi forudsiger et endnu bedre salg i år med flere tilbud og kampagner samt bedre tilbud og rabatter. Design er altid dette års bedste julegave, hvilket gør denne lejlighed magiske og perfekt til at købe alle familiens julegaver.

Vores tilbud på Black Friday

I løbet af denne uge finder du mange gode fantastiske tilbud på udvalgte mærker og designdetaljer til hele hjemmet. Ugen starter med lave priser, rabatter og tilbud. Derefter fører det gradvist til vores absolutte bedste tilbud på design og indretning, der afsløres på fredag ​​- når Black Friday virkelig kommer i gang. Forvent ikke design til den rigtige pris, men design til uhøfligt lave priser.

Hvornår starter Black Friday?

Vi tyvstarter i begyndelsen af ​​uge 48 og så bygger vi op til Black Friday fredag ​​den 29. november. Gå ikke glip af vores store Cyber Monday udsalg mandag efter. For at holde dig ajour, skal du holde øje med vores Facebook.

Så kan du godt forberede dig

Følg os på Facebook og Instagram for at holde dig ajour, Tag en fridag, indstil din alarm og sæt påmindelser på mobilen, så du er klar når vi går i gang!

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

19/6 - lukket

  • Hverdage 8-16

Brands

Vis alle (405)

Følg os

© 2020 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os