Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Varemærker
Nyheder
Julebutikken
Inspiration
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
Returret indtil 31/1-24
Hurtig levering
Nyheder

Efterårets nyheder 2023 pt2

Efterhånden som aftenerne bliver mørkere, og efteråret sniger sig ind på os, strømmer det ind med nye produkter. Vi ser dæmpede farver som okker, skovgrøn, dyb rød og midnatsblå dukke op igen i flere nye designs. Lad os fortælle dig om nogle af dem!
&Tradition skaber design for alle sanser

Lige siden &Tradition startede i 2010, er kollektionerne blevet udvidet, og der er blevet opbygget en klar design-etos. Med gennemtænkte designsamarbejder har de skabt klassikere som Flowerpot, In Between og Lato, for blot at nævne nogle få.

Dette efterår har de taget oplevelsen et skridt videre, så du nu kan føle, se og dufte &Tradition. Mnemonic er en in-house duftserie skabt sammen med den anerkendte franske parfumeur Antoine Lie.

Den innovative Mist-belysning er inspireret af det varme, diffuse lys fra morgenstrålerne, der skinner gennem tågen. Fås som pendel og bordlampe.

Vitrineskabet Trace skiller sig ud med sine gennemtænkte detaljer og robuste design. "Vi ønskede at designe et skab, der fungerede som en ramme for de genstande, der blev placeret i det, i stedet for at henlede opmærksomheden på sig selv," forklarer Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, grundlæggere af Space Copenhagen.

Momento-kande designet af Jaime Hayon.
Trace-skab i smukt egetræ
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Varemærker Kundeservice +45 78 79 11 44 Designere Om os Kampagner Varemærker Nyheder Julebutikken Inspiration