Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Nyheder

Efterårets nyheder 2023 pt2

Efterhånden som aftenerne bliver mørkere, og efteråret sniger sig ind på os, strømmer det ind med nye produkter. Vi ser dæmpede farver som okker, skovgrøn, dyb rød og midnatsblå dukke op igen i flere nye designs. Lad os fortælle dig om nogle af dem!
&Tradition skaber design for alle sanser

Lige siden &Tradition startede i 2010, er kollektionerne blevet udvidet, og der er blevet opbygget en klar design-etos. Med gennemtænkte designsamarbejder har de skabt klassikere som Flowerpot, In Between og Lato, for blot at nævne nogle få.

Dette efterår har de taget oplevelsen et skridt videre, så du nu kan føle, se og dufte &Tradition. Mnemonic er en in-house duftserie skabt sammen med den anerkendte franske parfumeur Antoine Lie.

Den innovative Mist-belysning er inspireret af det varme, diffuse lys fra morgenstrålerne, der skinner gennem tågen. Fås som pendel og bordlampe.

Vitrineskabet Trace skiller sig ud med sine gennemtænkte detaljer og robuste design. "Vi ønskede at designe et skab, der fungerede som en ramme for de genstande, der blev placeret i det, i stedet for at henlede opmærksomheden på sig selv," forklarer Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, grundlæggere af Space Copenhagen.

Momento-kande designet af Jaime Hayon.
Trace-skab i smukt egetræ