Søg
Service
Kundeservice
Brands
Varemærker
News
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Smykker & Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Alle Tilbud
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Søg
Checkbox
Gratis fragt over 499,- *
Checkbox
30 dages åbent køb
Checkbox
Hurtig levering

Singles' Week

Fejr singledagen d. 11 november. Op til 50% rabat på mere end 15.000 produkter 7-15 november!
På lager
0 produkter

Singles Day indtræffer den 11/11 og er blevet den største dag for onlinehandel i verden. Vi på RoyalDesign fejre denne dag med fantastiske priser på designprodukter og indretning.

Baggrund

Singles Day, eller singlernes dag, er en festivaldag med rødder i kina, med hensigt at hylle stoltheden i at være single. Dagen indtræffer den 11. november (11/11) hvor ettallet repræsenterer en person som lever alene. Fejringen af Singles Day har bredt sig som en løbeild til andre lande og er i dag den 11. november den største dag for onlinehandel i hele verden.

Singles Day hos RoyalDesign

På denne dag kan du forvente imponerende tilbud på et utal af designprodukter fra velkendte varemærker. I sidste år var dagen en stor succes og i år sigter vi efter endnu bedre tilbud med endnu bedre priser. Vi kommer til at tilbyde produktspecifikke kampagner såvel som tilbud på hele varemærker - her findes noget til alle.

Så du kan forberede dig

Følg os på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret om aktuelle tilbud. Ryd kalenderen, og indstil alle de alarmer, du har til dette, som du ikke vil gå glip af - snart starter vi!

Vi har scoren null fra 5 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot

Nyhedsbrev
Designnyheder og fantastiske tilbud
Checkbox

Om RoyalDesign

Danmarks største webbutik med design til dit hjem. Indretning på nettet når det er bedst. Trendy indretning til hele dit hjem fra Skandinaviens førende varemærker.

* Gratis fragt over 499,- gælder ikke større artikler og møbler

  • Hverdage  08-17

Brands

Vis alle (447)

Følg os

© 2022 RoyalDesign.dk
Køb og betal sikkert med os
Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Smykker & Accessories Udemiljø undefined Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Alle Tilbud Varemærker Nyheder Outlet Inspiration