Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Guider

Decotique Sofa Guide - Find den perfekte sofa

Find den perfekte sofa til dit hjem med vores omfattende sofaguide! Er du ved at foretage din måske største møbelinvestering? At vælge en sofa kan føles som en stor og svær beslutning. Størrelse, stil og materiale er tre af mange forskellige beslutninger, der skal træffes. Vi har lavet en guide til dig, så du lettere kan beslutte dig for, hvilken Decotiques-sofa du skal vælge.
Decotique
Decotique er et svensk brand, der blev grundlagt i 2014 med en passion for at levere møbler af høj kvalitet til overkommelige priser. Hos RoyalDesign er Decotique-sofaer nogle af de mest populære valgmuligheder, og vi er stolte af at levere disse sofaer til tilfredse kunder over hele verden hver dag.
Kvalitet og design

Oplev seks unikke serier, hver med sine egne kvaliteter, design og egenskaber. Alle Decotique-sofaer er designet i Sverige og gennemgår strenge tests og kvalitetskontrol, før de når frem til dig som kunde. Kvaliteten af stofpolstringen måles i martindale, som er et mål for materialets holdbarhed. Du kan finde martindale-værdien på hver sofas produktside. Til hjemmebrug er 20.000 martindale en passende værdi, mens offentlige miljøer normalt kræver en værdi på mellem 30.000 og 100.000 martindale.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for stofprøver!