Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Varemærker
Brands
Kampagner
Udendørssæson
Varemærker
Nyheder
Outlet
Inspiration
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages returret
Hurtig levering
Nyheder

Forårets tekstiler 2023

Spred foråretsglæde i dit hjem! Foråret og lyset er endelig kommet, og vi er klar til at fylde alle rum i huset med lyse pasteller og blomstermønstre. Med tekstiler kan du skabe en ny følelse i rummet ud at det behøves at være en stor forandring. Vi har samlet det bedste af forårets smukkeste tekstilnyheder fra elskede mærker som Lexington, Marimekko, Garbo&Friends, Pappelina og JUNA. Uanset om du har behov for nye håndklæder, sengetøj, tæpper eller køkkentekstil, så finder du iblandt vores tekstilnyheder.
Lexington

Lexingtons nye kollektion er inspireret af naturen og bringer en følelse af ro og harmoni. Soveværelsestekstiler i hør, bomuldssatin og poplin er perfekte til et afslappet og elegant look. Farverne er i friske lyse toner af blå, violet, grøn og hvid og er nemme at matche med hinanden. Dæk bordet til en grillfest med køkkentekstiler i grønne bladmønstre eller skab en smuk lag-på-lang-effekt i soveværelset ved at dække din seng med forskellige farvede sengetæpper, dynebetræk og pudebetræk.

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Varemærker Kundeservice +45 78 79 11 44 Kampagner Udendørssæson Varemærker Nyheder Outlet Inspiration