Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Havemøbler
Brands
Nyheder
Kampagner
Alle tilbud
Inspiration
Outlet
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
30 dages fortrydelsesret
Hurtig levering
Nyheder

Efterårets nyheder 2023 pt1

Selv om vi ikke har lyst til at give slip på sommeren endnu, byder vi alle efterårets indretningsnyheder hjerteligt velkommen. Vi forelsker os i masser af belysning, møbler og indretningsdetaljer. Bløde former, farver, der skaber dybde, og materialer, der giver os lyst til at blive hjemme. Endelig kan vi dele vores efterårsfavoritter for 2023! Og hey, det er ikke alt, der kommer snart flere nyheder!
Sig hej til HAY

HAY er en fremtrædende dansk møbelforhandler, der blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Virksomheden er kendt for sit minimalistiske og moderne design, som er blevet en vellykket blanding af skandinavisk æstetik og funktionalitet. HAY tilbyder en bred vifte af møbler, belysning og interiørdetaljer, der er kendetegnet ved enkelhed, farve og funktion. Brandet har samarbejdet med en række anerkendte designere og arkitekter, hvilket har bidraget til dets fortsatte popularitet og indflydelse i designverdenen.

Dette efterår skuffer de ikke med nye produkter som Apex - den fleksible arbejdslampe, Arcs - dristige indretningsdetaljer og Chisel - en stilfuld, massiv loungestol til alle hjemmets hjørner.