Kundeservice
Varemærker
Topliste
Møbler
Belysning
Indretning
Køkkenet
Servering
Tekstil & Tæpper
Accessories
Udemiljø
Brands
Kampagner
Varemærker
Nyheder
Julebutikken
Inspiration
Følg os
Gratis fragt over 499,- *
Returret indtil 31/1-24
Hurtig levering
Nyheder

Efterårets nyheder 2023 pt1

Selv om vi ikke har lyst til at give slip på sommeren endnu, byder vi alle efterårets indretningsnyheder hjerteligt velkommen. Vi forelsker os i masser af belysning, møbler og indretningsdetaljer. Bløde former, farver, der skaber dybde, og materialer, der giver os lyst til at blive hjemme. Endelig kan vi dele vores efterårsfavoritter for 2023! Og hey, det er ikke alt, der kommer snart flere nyheder!
Sig hej til HAY

HAY er en fremtrædende dansk møbelforhandler, der blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay. Virksomheden er kendt for sit minimalistiske og moderne design, som er blevet en vellykket blanding af skandinavisk æstetik og funktionalitet. HAY tilbyder en bred vifte af møbler, belysning og interiørdetaljer, der er kendetegnet ved enkelhed, farve og funktion. Brandet har samarbejdet med en række anerkendte designere og arkitekter, hvilket har bidraget til dets fortsatte popularitet og indflydelse i designverdenen.

Dette efterår skuffer de ikke med nye produkter som Apex - den fleksible arbejdslampe, Arcs - dristige indretningsdetaljer og Chisel - en stilfuld, massiv loungestol til alle hjemmets hjørner.

Møbler Belysning Indretning Køkkenet Servering Tekstil & Tæpper Accessories Udemiljø Varemærker Kundeservice +45 78 79 11 44 Designere Om os Kampagner Varemærker Nyheder Julebutikken Inspiration