product
194529Fröhus krukke konkav, hvid/salviehttps://royaldesign.dk/frohus-krukke-konkav-hvid-salviehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/7c5b941b-e36a-429f-aea3-be52c3f91fe7OutOfStock446DKK/kokkenet/kokkenet/kokkenopbevaring/kokkenet/kokkenopbevaring/opbevaringskrukker-lagParadisverkstaden<p>Fr&ouml;hus fra Paradisverkstaden. En serie med bl&oslash;de konkave og konvekse former, hvor naturen er en direkte inspirationskilde. Serien best&aring;r af fyrfadsstager, vaser og opbevaringskrukker i forskellige farver og former. Alle dele kan med fordel kombineres til at skabe smukke stilleben.<br /> Bem&aelig;rk at hvert produkt er unikt &ndash; variationer i form og glasur forekommer.</p> <p>Serien Fr&ouml;hus drejes i h&aring;nden. N&aring;r leret har f&aring;et sin form og det endelige udseende s&aelig;ttes det til side for at t&oslash;rre helt ned f&oslash;r det forgl&oslash;des og derefter bliver glaseret og dekoreret. Glasurerne p&aring;f&oslash;res enten med dyppe- eller spr&oslash;jteteknik.<br /> Den afsluttede glasurbr&aelig;nding sker ved 1230&ndash;1250 grader og tager cirka to d&oslash;gn.<br /> Hvert produkt h&aring;ndteres af et menneskes h&aring;nd mindst omkring 27 gange, f&oslash;r det er f&aelig;rdigt.</p> <p>Paradisverkstaden arbejder udelukkende med stent&oslash;jsler, h&oslash;jbr&aelig;ndt stent&oslash;j med forskellige teknikker.<br /> Det betyder, at produkterne er ovnfaste, og t&aring;ler maskinvask og mikrob&oslash;lgeovn.</p> 446

Fröhus krukke konkav, hvid/salvie

DKK 446
Sendes fra lager inden for 2-3 uger Sendes fra lager inden for 2-3 uger
Checkbox
Gratis fragt over 499,- (ikke møbler)
Checkbox
30 dages returret
Checkbox
Certificeret af e-mærket

Produktinformation

Fröhus fra Paradisverkstaden. En serie med bløde konkave og konvekse former, hvor naturen er en direkte inspirationskilde. Serien består af fyrfadsstager, vaser og opbevaringskrukker i forskellige farver og former. Alle dele kan med fordel kombineres til at skabe smukke stilleben.
Bemærk at hvert produkt er unikt – variationer i form og glasur forekommer.

Serien Fröhus drejes i hånden. Når leret har fået sin form og det endelige udseende sættes det til side for at tørre helt ned før det forglødes og derefter bliver glaseret og dekoreret. Glasurerne påføres enten med dyppe- eller sprøjteteknik.
Den afsluttede glasurbrænding sker ved 1230–1250 grader og tager cirka to døgn.
Hvert produkt håndteres af et menneskes hånd mindst omkring 27 gange, før det er færdigt.

Paradisverkstaden arbejder udelukkende med stentøjsler, højbrændt stentøj med forskellige teknikker.
Det betyder, at produkterne er ovnfaste, og tåler maskinvask og mikrobølgeovn.

Egenskaber

Vi har scoren null fra 10 baseret på 0 anmeldelser. Powered by:Trustpilot