Varemerker:

Varemærker:

Virksomhedsinfomation

RoyalDesign.dk er Danmarks største webbutik med design og indretning til dit hjem og kontor. Du kan vælge imellem mere end 70000 designprodukter på RoyalDesign.dk.

Royal Design Group blev oprettet i 1999 og vores forretnings idé er at sælge - Design til den rigtige pris! Hos os finder du et stort og velsorteret udvalg af Skandinaviens og Europas bedste/førende varemærker indenfor design i alle prisklasser.

Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk, Sagaform...

Kvalitet

Gennem vore høje kvalitetskrav er du sikker på, at du hos RoyalDesign.dk, kun finder specielt udvalgte designprodukter med meget høj kvalitet og design. Hermed kan du som kunde gøre et godt og specielt køb. Alle produkter fra RoyalDesign.dk er første klasses sortering og leveres i originalemballagen.

Sikker shopping

Dit køb er sikkert, uanset om du bestiller via telefon eller online. Du har som kunde hos os, ret at returnere et produkt til os indenfor 14 dage, og få pengene tilbage eller et nyt produkt.

Kontakt

Er der noget du savner eller noget du vil spørge om, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil meget gerne hjælpe.

Royal Design Group
Tlf: 7874 2950
E-mail: info@RoyalDesign.dk
Web: RoyalDesign.dk

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en af Finlands mest anerkendte glaskunstnere. Toikkas udfordrende design er fantasifuldt og byder på en spændende oplevelse.

Læs mere »
Gavekort

Den perfekte gave

Ved du ikke hvad du skal give i gave? I så fald er vores gavekort den perfekte gave!

Læs mere »
RoyalDesign nyhedsbreve

Nyhedsbrev

Få de nyeste designnyheder og fantastiske rabattilbud direkte i din indbakke!

Tilmeld dig her »