Varemerker:

Varemærker:

Sikkerhed

Din sikkerhed ved at handle med RoyalDesign.dk er vigtig for os, og vi vil gerne have at du skal føle dig tryg, når du handler i vores webbutik. Vi har sikre netværk, der beskyttes af firewalls og passwords. Vores høje sikkerhedsniveau beskytter mod tab, misbrug og forandringer af de persondata vi har i vores database. Vores ansatte har meget stramme retningslinjer, hvis de har tilgang til databaser og servere med brugerinformation.

Royal Design Group beskytter dine personoplysninger. Vi gør brug af en omfattende sikkerhedsteknik for at beskytte dine persondata fra uvedkommende, ligesom vi gennemgår flere sikkerhedsprocesser. Fx opbevarer vi dine persondata på sikrede servere som befinder sig i et kontrolleret miljø. Når vi overfører fortrolige informationer (fx kreditkortnummer) via internet, bliver de beskyttet ved kryptering af SSL (Secure Socket Layer). Royal Design Group gemmer aldrig dit kreditkortnummer.

De oplysninger, som du oplyser via vores webbutik, bruges først og fremmest til at få afsendt varen, men også til at sende servicerelaterede meddelelser og eventuelle nyhedsbreve.

KRUS UGER!
OP TIL
50% RABAT
-50%

NYHED!
MUMI
LET SNEFELD
NYHED
Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en af Finlands mest anerkendte glaskunstnere. Toikkas udfordrende design er fantasifuldt og byder på en spændende oplevelse.

Læs mere »
Gavekort

Den perfekte gave

Ved du ikke hvad du skal give i gave? I så fald er vores gavekort den perfekte gave!

Læs mere »
RoyalDesign nyhedsbreve

Nyhedsbrev

Få de nyeste designnyheder og fantastiske rabattilbud direkte i din indbakke!

Tilmeld dig her »