Varemerker:

Varemærker:

Kontakt os

Nedenfor finder du information om hvordan du kan kontakte os. Du kan bruge formularen nederst på siden for at sende en besked, eller du kan sende en e-mail direkte til vores support afdeling (info@royaldesign.dk).

Hvis du vil bestille produkter, ønsker mere information om vores produkter, eller en igangværende ordre, kan du kontakte vores kundeservice ved at ringe, eller ved at sende dit spørgsmål pr e-mail.

Hvis dit spørgsmål drejer sig om en igangværende ordre, vil vi være taknemlige for, at du opgiver dit ordrenummer i din korrespondance. Vi bestræber os på at besvare samtlige e-mails indenfor 24 timer. Husk dog at vores kundeservice ikke har åbent lørdag og søndag.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Dit navn:

Din E-mail adresse:

Dit ordrenummer:

Ærinde:

Rubrik:

Meddelelse:


KRUS UGER!
OP TIL
50% RABAT
-50%

NYHED!
MUMI
LET SNEFELD
NYHED
Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en af Finlands mest anerkendte glaskunstnere. Toikkas udfordrende design er fantasifuldt og byder på en spændende oplevelse.

Læs mere »
Gavekort

Den perfekte gave

Ved du ikke hvad du skal give i gave? I så fald er vores gavekort den perfekte gave!

Læs mere »
RoyalDesign nyhedsbreve

Nyhedsbrev

Få de nyeste designnyheder og fantastiske rabattilbud direkte i din indbakke!

Tilmeld dig her »