Varemerker:

Varemærker:

Sådan handler du

  1. Når du finder et produkt som du vil købe, tilføjer du det antal, som du er interesseret i og klikker på knappen Tilføj indkøbsvogn, for at lægge produktet i indkøbsvognen. På samme måde vælger du yderligere produkter.
  2. Når du er færdig med at handle, går du videre til kassen. Link til kassen finder du øverst til højre på den aktuelle side. Her kan du hele tiden se hvor mange produkter du har valgt samt hvad det totale beløb for varerne er.
  3. Kontrollér at alle produkter er med i din indkøbsvogn. Hvis du vil ændre antal eller fjerne et produkt, kan det gøres her. Hvis du vil tilføje yderligere produkter i indkøbsvognen, må du finde produktet via navigeringen igen, klik herefter på knappen Tilføj indkøbsvogn, for at opdatere indkøbsvognen. Derefter går du videre til kassen igen.
  4. Vælg den betalingsmåde du vil anvende. (læs gerne mere om vores forskellige betalingsmåder)
  5. Udfyld din adresse, mobilnummer samt e-mail. Vælg udleveringssted eller hjemleverance.
  6. Når alt er udfyldt, vælger du Fortsæt. Herefter ses en liste på de varer, som du har bestilt. Her kan du også vælge at gå tilbage, hvis der er noget du vil ændre. Er du tilfreds med din bestilling, klikker du på Godkend bestilling.
  7. Når du har bekræftet din bestilling, vil den blive ekspederet ifølge de vilkår du har valgt. Hvis betalingen af en eller anden grund ikke bliver godkendt, bliver du sendt retur til kassen for at vælge en anden betalingsmåde. Går betalingen igennem, kommer du til en side som bekræfter at din ordre er godkendt.
  8. Du får tilsendt en ordrebekræftelse automatisk på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.
KRUS UGER!
OP TIL
50% RABAT
-50%

NYHED!
MUMI
LET SNEFELD
NYHED
Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en af Finlands mest anerkendte glaskunstnere. Toikkas udfordrende design er fantasifuldt og byder på en spændende oplevelse.

Læs mere »
Gavekort

Den perfekte gave

Ved du ikke hvad du skal give i gave? I så fald er vores gavekort den perfekte gave!

Læs mere »
RoyalDesign nyhedsbreve

Nyhedsbrev

Få de nyeste designnyheder og fantastiske rabattilbud direkte i din indbakke!

Tilmeld dig her »