Varemerker:

Varemærker:

Betaling og leveringsmåde

Betalingsmåder

Du kan vælge mellem følgende betalingsmåder:

  • 1. Kortbetalning med Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Eurocard og American Express.
  • 2. Faktura via Klarna med betalingsfrist på 14 dage.
  • 3. Afbetaling via Klarna.
  • 4. Paypal.

1. Kortbetaling

Du kan altid føle dig tryg i at betale med kort hos os. Der kan betales med følgende kort: Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Eurocard og American Express.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Da betalingen er godkendt bliver du omdirigeret til RoyalDesign.dk, hvor du finder en bekræftelse på at dit køb er gennemført.

Læs mere under rubrikken Teknik & sekretes.

2 Faktura

Sammen med Klarna tilbyder vi mulighed for køb på faktura. Angiv CPR-nr/CVR-nr i kassen. Når du godkender købet godkender du samtidigt Klarnas kontrolprocedure. Der foretages sædvanlig kreditvurdering samt kontrol af eventuelt øvrige kreditter hos Klarna. Du vil få svar med det samme om købet bliver godkendt. Kreditvurderingen leder ikke til en notering hos kreditinstitutter. Skulle din ansøgning ikke blive godkendt kan du vælge en anden betalingsmåde i kassen. Din leveringsadresse skal være den, du er folkeregisteret på. Da købet er afsluttet vil du få fakturan tilsendt dig på email. Aviseringsafgift tilkommer med DKK 19,-.

3. Afbetalning via Klarna AB

Sammen med Klarna tilbyder vi mulighed for køb på afbetaling. Lavest mulige indbetaling er på nuværende tidspunkt 1/24 af det resterende beløb, dog ikke under DKK 89,-. Aviseringsafgift tilkommer med DKK 39,- per måned. Årsrenten er på nuværende tidspunkt 21,60%. Effektiv rente ved køb hvis DKK 10 000,- er på nuværende tidspunkt 34%. Kontoaftale sendes til dig på email for underskrift.

Angiv CPR-nr/CVR-nr i kassen. Når du godkender købet godkender du på samme tid Klarnas kontrolprocedure. Der foretages sædvanlig kreditvurdering samt kontrol af eventuelt øvrige kreditter hos Klarna. Du vil få svar med det samme om købet bliver godkendt. Skulle din ansøgning ikke blive godkendt kan du vælge en anden betalingsmåde i kassen.


Reklamation

Ved reklamation skal du altid kontakte os. Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter modtagelsen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis reklamationen er berettiget vil man få varen repareret, ombyttet,  eller pengene refunderet.

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.


Fortrydelseret

Du har 14 dages fortrydelseret fra den dag du modtager varen. Fortrydelsesretten gælder selvfølgelig ikke hvis varen er brugt, skadet eller hvis forseglingen er brudt.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som ved modtagelse.

Fortrydelsesfristen regnes fra den dag, du har modtaget forsendelsen. Hvis fristen udløber på en helligdag, en søndag, en lørdag eller Grundlovsdagen, kan du vente til den følgende hverdag.


Hvis vare ikke have bliver modtaget

Vi opkræver DKK 200* for nægtet modtagelse af forsendelsen. Hvis du ikke vil have pakken når pakken er afsendt fra os, skal du tage imod pakken og sende den retur til os, ellers vil pakken blive registreret som nægtet ved modtagelse, og du vil bliver opkrævet automatisk.

Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en af Finlands mest anerkendte glaskunstnere. Toikkas udfordrende design er fantasifuldt og byder på en spændende oplevelse.

Læs mere »
Gavekort

Den perfekte gave

Ved du ikke hvad du skal give i gave? I så fald er vores gavekort den perfekte gave!

Læs mere »
RoyalDesign nyhedsbreve

Nyhedsbrev

Få de nyeste designnyheder og fantastiske rabattilbud direkte i din indbakke!

Tilmeld dig her »