Varemerker:

Varemærker:

Betaling og leveringsmåde

Betalingsmåder

Du kan vælge mellem følgende betalingsmåder:

  • 1. Kortbetaling med Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, og Visa Electron
  • 2. Faktura via Klarna med betalingsfrist på 14 dage.
  • 3. Afbetaling via Klarna.
  • 4. Paypal.

1. Kortbetaling

Du kan altid føle dig tryg i at betale med kort hos os. Der kan betales med følgende kort: Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Eurocard og American Express.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Da betalingen er godkendt bliver du omdirigeret til RoyalDesign.dk, hvor du finder en bekræftelse på at dit køb er gennemført.

Læs mere under rubrikken Teknik & sekretes.

2 Faktura

Sammen med Klarna tilbyder vi mulighed for køb på faktura. Angiv CPR-nr/CVR-nr i kassen. Når du godkender købet godkender du samtidigt Klarnas kontrolprocedure. Der foretages sædvanlig kreditvurdering samt kontrol af eventuelt øvrige kreditter hos Klarna. Du vil få svar med det samme om købet bliver godkendt. Kreditvurderingen leder ikke til en notering hos kreditinstitutter. Skulle din ansøgning ikke blive godkendt kan du vælge en anden betalingsmåde i kassen. Din leveringsadresse skal være den, du er folkeregisteret på. Da købet er afsluttet vil du få fakturan tilsendt dig på email. Aviseringsafgift tilkommer med DKK 19,-.

3. Afbetalning via Klarna AB

Sammen med Klarna tilbyder vi mulighed for køb på afbetaling. Lavest mulige indbetaling er på nuværende tidspunkt 1/24 af det resterende beløb, dog ikke under DKK 89,-. Aviseringsafgift tilkommer med DKK 39,- per måned. Årsrenten er på nuværende tidspunkt 21,60%. Effektiv rente ved køb hvis DKK 10 000,- er på nuværende tidspunkt 34%. Kontoaftale sendes til dig på email for underskrift.

Angiv CPR-nr/CVR-nr i kassen. Når du godkender købet godkender du på samme tid Klarnas kontrolprocedure. Der foretages sædvanlig kreditvurdering samt kontrol af eventuelt øvrige kreditter hos Klarna. Du vil få svar med det samme om købet bliver godkendt. Skulle din ansøgning ikke blive godkendt kan du vælge en anden betalingsmåde i kassen.

Du kan læse mere om Klarnas vilkår her: www.klarna.com/dk/vilkar/


Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation skal du altid kontakte os! Enten på telefon 80887265 eller email info@royaldesign.dk.

Er reklamationen berettiget og skal vi have den reklameret vare retur, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi tilbyder altid at sende dig en forudbetalt returlabel, skulle du ønske dette.


Fortrydelseret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

KRUS UGER!
OP TIL
50% RABAT
-50%

NYHED!
MUMI
LET SNEFELD
NYHED
Oiva Toikka

I rampelyset:
Oiva Toikka

Oiva Toikka er en af Finlands mest anerkendte glaskunstnere. Toikkas udfordrende design er fantasifuldt og byder på en spændende oplevelse.

Læs mere »
Gavekort

Den perfekte gave

Ved du ikke hvad du skal give i gave? I så fald er vores gavekort den perfekte gave!

Læs mere »
RoyalDesign nyhedsbreve

Nyhedsbrev

Få de nyeste designnyheder og fantastiske rabattilbud direkte i din indbakke!

Tilmeld dig her »